24/10/2020

Kanya Sesser- Modelul care sparge toate tiparele de frumuseţe

k

Kanya Sesser este o femeie în vârstă de 23 de ani, care s-a născut fără picioare si sfideaza orice normalitate prin faptul ca in prezent are castiguri de peste 1.000 dolari pe zi pozand ca model de lenjerie intima. Ea spera sa transmita prin cariera sa un mesaj lumii intregi: a fi diferit este sexy.

Aceasta declara in timpul unei sedinte foto: ”Este ceva distractiv si arata poveste mea de viata- Sunt diferita si asta este sexy. Nu am nevoie de picioare sa ma simt sexy.”
Modelul aspirant, a fost abandonata pe treptele unui templu budist din Thailanda, atunci când avea doar o saptamana. Ulterior a fost adusa in Portland, Oregon, la vârsta de cinci ani de către părinții ei adoptivi.

Frumusetea Kanyei a inspirat nume mari, precum  Volcom, Nike si Rip Curl. După ce a început cariera de model la varsta de 15 ani pozand pentru anumite mărci sportive, Kenya a fost solicitata sa faca reclama pentru branduri importante de lenjerie intima.

Imi place sa pozez in moduri diferite decat sunt oamenii obisnuiti sa vada. Nu pot arata altceva decat ceea ce sunt. Aceste imagini, cu mine in lenjerie intima imi arata cat sunt de puternica.

Kanya, care este un schior activ, skateboarder și surfer, de multe ori nu folosește un scaun cu rotile și preferă să se deplaseze pe un skateboard sau sa merga pe propriile maini.k2

Acum, Kanya Sesser este model şi speaker motivaţional, dar se antrenează şi pentru Jocurile Paralimpice din anul 2018. Intre timp se ocupa si de scrierea unei carti despre aventura prin care a trecut pana la aceasta varsta si cum a reusit sa ajunga un model dupa ce a fost un copil abandonat, se arata intr-un articol dailymail.

k3

k4 k5 Kanya-Sesser-Models-for-Nike

Distribuie acest articol Oficial Media
Share