Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

” La câţiva oameni distanţă de tine”

Un spectacol despre apropierea dintre oameni.Despre distanțele dintre noi care cresc și descresc odată cu fiecare alegere, cu fiecare vis, cu fiecare nouă întâlnire.
Un spectacol despre relațiile dintre părinți și copii, aflate în permanentă schimbare :  ” La câţiva oameni distanţă de tine”, un spectacol de Radu Afrim, care va fi jucat pentru prima dată la Timișoara duminică, 5 noiembrie 2023, de la ora 20:00, pe scena Operei.

Cu un text de Dan Coman și o  distribuție de excepție: Marius Manole, Mirela Oprișor, Marius Bodochi, Natalia Călin, Ștefan Iancu și Flavia Giurgiu, spectacolul subliniază că, ”in cele din urmă, atât cea mai intensă fericire, cât și singuratea cea mai atroce se află la doar câțiva oameni distanță de tine”.  Scenografia este creată de Sabina și Bianca Vesteman.

”Un spectacol care radiografiază una dintre cele mai dureroase realități ale zilelor noastre: migrația. Un spectacol care vorbește despre plecările la muncă în străinătate și despre dezechilibrele pe care acestea pot să le provoace. Despre adevăr și minciună, despre singurătate și dragoste. Și despre cum toate acestea se află la doar câțiva oameni distanță de tine”.  Locuri la spectacol, la un click distanță de tine: https://proticket.ro/ticketsys-event/la-cativa-oameni-distanta-de-tine-timisoara/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin