Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

La Moroeni a fost celebrată comunitatea, trăinicia în căsătorie și performanța în educație

La Moroeni a fost celebrată comunitatea, trăinicia în căsătorie și performanța în educație, atât a elevilor, cât și a cadrelor didactice. La eveniment au fost prezenți deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban, prefectul județului, Claudia Gilia, alături de primari din alte localități.

Astfel, pe 6 august, comunitatea s-a reunit în jurul celor sărbătoriți și a liderilor care s-au implicat în organizare. Primarul comunei Moroeni, Mihai Laurențiu Moraru, în semn de recunoștință, a continuat tradiția premierii cuplurilor care au împlinit 25 și 50 de ani de căsnicie, a persoanelor care au împlinit 80 de ani, a cadrelor didactice pentru eforturile depuse în pregătirea olimpicilor Școlii Gimnaziale – Ion Ciorănescu – Moroeni, respectiv a elevilor pentru rezultatele deosebite obținute la concursuri naționale și județene în anul școlar 2022-2023.

Mesaje transmise de liderii PSD Dâmbovița:

”Sunt momente unice, sunt momente care mă fac să fiu mândru, ca de fiecare dată, de fiecare dintre ei, pentru că fiecare în felul lui poate fi considerat un exemplu pentru noi. Îi felicit din nou pe toți și le urez mulți ani sănătoși!” (Mihai Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni)

”Putem spune, fără a greși, că satele și comunele dâmbovițene sunt de fapt niște familii mai mari! Unul dintre cele mai frumoase exemple este cel al comunei Moroeni care și-a sărbătorit astăzi toate generațiile și i-a premiat atât pe cei care reprezintă prezentul, cât și pe cei care reprezintă viitorul. Le urăm tuturor multă sănătate, mulți ani fericiți cuplurilor aniversate, iar pe cei mai tineri îi felicităm și le spunem că au parte de toată încrederea noastră.„ (Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița)

”Suntem alături de cei care prețuiesc și valorizează oamenii din comunitățile pe care le administrează. Întotdeauna aproape de OAMENI!” (Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița)

„Copiilor le transmitem să rămână la fel de serioși ca și până acum, iar cuplurilor le dorim să se bucure, alături de nepoți și strănepoți, de toate momentele frumoase care le așteaptă în continuare. La Mulți Ani tuturor! Multă sănătate și fericire! Sunt un exemplu demn de urmat!” (Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share