19/09/2021

La mulți ani de ZIUA AMBULANȚEI ROMÂNE!

Astăzi, 28 iulie 2021, celebrăm activitatea acelora din cadrul Serviciilor Publice de Ambulanță din România, adevărați profesioniști, care de 115 ani, cu multă implicare, dăruire și dragoste pentru oameni luptă zilnic alături de ceilalți salvatori din cadrul sistemului integrat de urgență din România, în scopul nobil de a salva vieți.
Serviciile Publice de Ambulanță din România sunt o componentă indispensabilă din cadrul managementului situațiilor de urgență, care de-a lungul timpului au evoluat constant, fie că vorbim de legislație, dotări, perfecționare, pregătire. Fiecare structură ce se regăsește în acest sistem complex este importantă și contribuie la îndeplinirea misiunii de a răspunde prompt nevoilor oamenilor aflați în suferință. Toate componentele converg către ceea ce România deține în acest moment, și anume un sistem de urgență complex, integrat, competitiv în raport cu serviciile de urgență publice regăsite în alte state.
Sirenele ambulanţelor vor suna astăzi, la ora 10,00, în toată ţara, pentru a marca Ziua Naţională a Ambulanţei din România.
La mulți ani!
Distribuie acest articol Oficial Media
Share