Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

La Târgoviște s-au aprins luminile de sărbători. Orășelul lui Moș Crăciun vă așteaptă!

În seara aceasta, sute de târgovișteni au ieșit din case pentru a celebra împreună aprinderea iluminatului festiv și a bradului din Piața Tricolorului. Așa cum știm cu toții, luna decembrie rămâne o perioadă plină de magie, în care oamenii „se lasă prinși” în vraja bunătății și a iubirii. Și poate că este bine, odată cu venirea sărbătorilor, să nu-i uităm pe cei mai puțin norocoși dintre noi, fie singuri, fie bolnavi, fie lipsiți de diferite resurse, și să le deschidem ușile, pentru a le aprinde și lor o lumină de speranță.

Programul artistic a fost deschis de recitalul de colinde susținut de Corul „Valachia Christiana” al Universității Valahia din Târgoviște, sub conducerea domnului Asist. univ. dr. Mihail Vlădăreanu, urmat de un spectacol de lasere și artificii care a ținut publicul în suspans până la ora 18.00, atunci când bradul de Crăciun al municipiului a fost aprins în aplauzele tuturor celor prezenți.

Gazdele evenimentului au fost primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședintele Lucian Cristea, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, și city manager Gabriel Boriga. Edilul le-a urat sărbători fericite oamenilor care s-au adunat în piață și le-a reamintit să nu rateze întâlnirea cu Moș Crăciun care va avea loc pe 15 decembrie, de la ora 17.00 (mai multe detalii despre înscrierea copiilor AICI).

Manifestările au continuat cu dansurile populare susținute de Școala de dans Diana Comănescu și recitalul de colinde susținut de Ralu Dimache & Bianca Udilă.

Organizatorii, Primăria Municipiului Târgoviște, prin Teatrul Tony Bulandra, au pregătit surprize în fiecare zi, astfel că de la ora 17:30, în Piața Tricolorului vă puteți bucura de spectacole de colinde, dansuri, momente artistice, spectacole de teatru pentru copii și, desigur, de Orășelul lui Moș Crăciun care vă așteaptă cu cele mai frumoase și gustoase cadouri pentru cei dragi.

Află programul complet aici:

Program artistic Orășelul lui Moș Crăciun la Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">