Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Lazarev: Renunțarea la Dumnezeu este un lucru serios și oamenii plătesc un preț pe măsură

”Oamenii care descoperă cărțile mele și înțeleg, nu doar cu mintea ci și cu sentimentele, că Dumnezeu există, încep să se schimbe. Dar trebuie să vă schimbați încontinuu, pe tot parcursul vieții. Puteți să aruncați și să nu mai citiți cărțile mele, dar nu se poate să aruncați aspirația către Dumnezeu.

Deseori, omul care mi-a citit cărțile și a observat anumite aspecte neclare sau nu este de acord cu ceva, le aruncă și se întoarce la viața sa anterioară. Sau consideră că informația oferită de mine este asemenea unui medicament. Dacă a luat o pastilă și l-a ajutat, înseamnă că nu mai este nevoie să o ia.

Dar, dacă omul aruncă și credința, odată cu cărțile mele, mai târziu, când problemele revin, este mult mai dificil să le rezolve. Renunțarea la Dumnezeu este un lucru serios și oamenii plătesc un preț pe măsură. Dacă ați simțit care este calea corectă, nu trebuie să o părăsiți.

Când ne schimbăm sentimentele, învingând supărările, judecata, tristețea și disprețul prin căință, noi trebuie să consolidăm aceste schimbări în caracterul nostru. Cum să stabilim că nu ne vom mai supăra și nu vom mai judeca? După propriul caracter.

Dacă omul începe să se educe pe sine și să-i educe pe ceilalți, adică, în loc să se supere și să-i ucidă prin supărarea sa, el îi ajută, înseamnă că s-a schimbat cu adevărat. Schimbarea caracterului garantează faptul că omul nu se va mai supăra și nu va mai judeca.

Însă, dacă un om se căiește, dar, cu toate acestea, caracterul său rămâne același, el nu va realiza nimic. Mai mult decât atât, conform pildei celor șapte demoni, el se va supăra, pe urmă, de șapte ori mai mult.

Deseori, omul este sigur că s-a schimbat și a devenit altul. El simte că reacționează într-un mod complet diferit față de lumea din jur. Însă acest sentiment este destul de relativ, pentru că schimbările pot atinge doar stratul superficial al sufletului.

Când omul a înțeles ceva cu mintea, sufletul său poate să nu accepte această informație mult timp și să se opună, mai ales dacă este încărcat cu probleme, care sunt transmise urmașilor. Nu este suficient să înțelegem că voia Divină este primordială și este prezentă în toate. Este necesar să și simțim acest lucru.

Trebuie să simțim că aspirația spre creșterea iubirii față de Dumnezeu este dorința principală și prima mișcare a sufletului, să simțim unitatea întregii lumi și iubirea pentru întreaga lume, în ciuda imperfecțiunii sale exterioare.

Problemele de caracter pe care le-am primit de la părinții noștri trebuie învinse de noi înșine. Toate încercările, pe care ei nu le-au trecut, va trebui să le trecem noi. Dacă nu înțelegem acest lucru, atunci vom avea aceleași boli și nenorociri ca și ei.

Dacă nu înțelegem că suntem responsabili, nu doar pentru noi înșine ci și pentru ceea ce am transmis propriilor copii, atunci, de asemenea, vom plăti prin propria sănătate și prin problemele de destin. Acest lucru se va întâmpla în cazul în care nu vom cultiva în copiii noștri credința în Dumnezeu, nu îi vom obișnui cu iertarea, nu îi vom educa să vadă voia Divină în toate….”

S.N. Lazarev Fragment din cartea ”UN REMEDIU PENTRU TOATE BOLILE”

https://lazarevsn.ro/produse/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share