Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Los Tacos deschide primul restaurant din România la Ploiești, după o investiție de 65.000 de euro

 Ploiești Shopping City continuă extinderea zonei de food court și, la început de an, își consolidează portofoliul cu o nouă unitate de tip fast food aparținând Los Tacos. Cel mai important centru comercial din județ și împrejurimi își completează astfel portofoliul cu un produs unic în regiune. 

Primul restaurant al fast-food-ului cu specific francez a reprezentat o investiție estimată la 65.000 de euro. Locația măsoară aproximativ 100mp și completează experiența clienților centrului comercial cu un nou concept de fast food care îmbină bucătăria mexicană cu arta gastronomică franceză, aducând pe piața locală preparate cu totul deosebite. 

„Suntem încântați că Ploiești Shopping City este destinația aleasă de Los Tacos pentru inaugurarea primei locatii, contribuind la consolidarea poziției noastre ca principală destinație de shopping din regiune. Prin această deschidere, reușim să aducem un plus de valoare și diversificare a experienței pe care urmărim să le-o oferim clienților cu fiecare vizită pe care ne-o fac. Avem convingerea că cei care ne vor trece pragul se vor bucura de oferta noastră îmbogățită pe segmentul fast food și vor aprecia conceptul unic pe care Los Tacos îl aduce în România”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploiești Shopping City.

Deschiderea primei unități reprezintă un pas important în strategia de business a brandului de origine franceză, urmărind să își dezvolte activitatea prin deschiderea unei francize și extinderea unei rețele locale la cel puțin zece locații.

Lansarea pe piața din România este un pas firesc în strategia de business. La fel de firească este și alegerea Ploiești Shopping City drept locație pentru prima unitate Los Tacos. Centrul comercial se bucură de un foarte important statut în peisajul de retail din județul Prahova și în împrejurimi și, totodată, prezintă o mare atracție pentru categoria turistică. Această poziționare se traduce prin ocazii numeroase pentru noi de a intra în contact cu un mix echilibrat al consumatorilor, care să aprecieze conceptul ce stă la baza brandului: o fuziune între două mari bucătarii care, aduse laolaltă, dau naștere unui gust pe care nu îl mai poți uita. Los Tacos este un business bine gândit, orientat spre a le oferi clienților o experiență culinară specială care mizează pe gustul deosebit al sosurilor franceze, diferențiindu-se astfel de fast-food-urile existente la ora actuală. Așadar, îi invităm pe clienții centrului comercial să ne viziteze și să se bucure de preparatele noastre”, a declarat Ilie Coșereanu, Director Vânzări Los Tacos.

În prima locație Los Tacos, clienții se vor putea răsfăța cu preparate inspirate din gastronomia mexicană cu accente franțuzești. Savoarea specială este dată de sosurile franceze, făcute în casă, care transformă fiecare masă într-un răsfăț culinar. În plus, în perioada următoare, vizitatorii vor putea profita de o serie de acțiuni speciale. Una dintre surprizele pregătite este provocarea Los Tacos, o competiție în care participanții se vor întrece în a mânca, în cel mult trei ore, un tacos special preparat, care cântărește 2 kg. În plus, fiecare meniu D’Artagnan pentru copii va fi însoțit de o surpriză, o jucărie reprezentând unul dintre cei patru mușchetari, D’Artagnan, Athos, Porthos și Aramis.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin