Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Lovitură pentru Facebook și Google. Îngrădirea libertății de exprimare a determinat milioane de useri să migreze spre platforme corecte și profesioniste

Utilizatorii renunță la Facebook in numar foarte mare, iar acestia migreaza spre aplicatii de mesagerie instantă, precum Telegram sau Signal, arata un nou studiu. Ca rețele de socializare, cei mai mulți au ales GAB Social și MeWE. Lovitură pentru Facebook și Google, nu ratați videoclipul de la final.

Lovitură pentru Facebook și Google
Cercetarea realizata de firma de specialitate Frank N. Magid Associates arata ca numarul utilizatorilor cu varste intre 13 si 17 ani din Statele Unite care intra pe reteaua sociala detinuta de Mark Zuckerberg a scazut la 88% in acest an, potrivit Pioneer News. In 2013, rata era de 94%, in timp ce in 2012 era de 95%.

Tot ce dictează OMS și ce ordonă 3-4 inși dintr-un guvern a primit statut de UNICA SURSĂ DE INFORMARE.

Ne aflăm în cel mai periculos stadiu de deposedare a libertății după modelele din Koreea de Nord și alte state totalitariste.
Trăim vremuri tulburi și nu doar de acum de la psihoza covid ci și înainte de ea. Este drept că acum google ne-a privat de toate drepturile fundamentale. Este o unealtă a marilor miliardari, primește sume exorbitante ca să ne urmărească și să ne manipuleze viețile.

Citește și:

Există viață și fără ”google”. Trebuie să ne orientăm către platforme care nu ne persecută

Google a fost înlocuit masiv cu Duck Duck Go, Mesenger cu Telegram. Telegram a anunțat ieri o creștere cu 2,4 milioane de utilizatori. Persecuția aplicată asupra utilizatorilor va face ca aceste platforme să înregistreze scăderi drastice în următoarea perioadă.

Practica lor nu este aceea de a amenda o știre falsă, ci de a nu lăsa dreptul la alte opinii specializate. Nu vorbim despre lipsa de profesionalism sau relele intenții ale unor site-uri, ci menționăm că ele sunt blocate, neindexate sau anunțate ca fakenews doar pentru faptul că publică alte păreri decât cele ale UNICEI SURSE DE INFORMARE.

Opresiunea asupra oamenilor. Urmărește filmul! Lovitură pentru Facebook și Google

Trebuie să recunoaștem că ideea de unică sursă de informare ne duce cu gândul la nazism, totalitarism și un atac criminal la libertatea și drepturile fundamentale ale omului. FACEBOOK ȘI GOOGLE au făcut pactul cu ”diavolul”. Oamenii sunt pe cont propriu și vor găsi o cale să scape de subjugarea mediatică a propagandei noii ordini mondiale, de subjugarea neo-comunistă.

Citește și:

Urmăriți adevărul. Filmul Rău-tratați – Mal tratais în exclusivitate. Interzis în Europa


A existat vreodată SIDA? Adevărurile despre mitul HIV ies la iveală

Fost secretar de stat cheamă politicul să ne arate că nu este înșelătorie: Unde sunt Arafat și Tătaru, să se vaccineze primii? Unde sunt Orban și Johannis să ne arate că au încredere în vaccin?

Spitalele Groazei: O asistentă a rupt tăcerea. ”Mi s-a spus că oricine era trimis acolo, ieşea numai într-un sac de plastic.”

Oamenii realizează că iau parte la o înșelătorie. Trebuie să încetăm să acceptăm propria noastră înrobire, declară David Icke într-un interviu

Profesorul japonez, dr. imunolog Tasuku Honjo: Dacă VIRUSUL ar fi natural, nu ar fi afectat întreaga lume!

Inventatorii de boli, Jorg Blech: Orice om sănătos e un posibil pacient, cu condiția să fie făcut să creadă că e bolnav

Distribuie acest articol Oficial Media
Share