Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Lucrările la noul cartier de locuințe ANL din Târgoviște se apropie de final

Continuă lucrările de amenajare a infrastructurii aferente noului cartier de locuințe ANL din Târgoviște.
Astfel, pe bulevardul Regele Ferdinand, în imediata vecinătate a cartierului Aleea Trandafirilor, pe terenul fostei UM Gară, se apropie de final lucrările de execuție a unor locuințe ANL, cu întreaga infrastructură aferentă (parcări, iluminat public, trotuare), a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.
”Pe o suprafață de aproximativ 4200 mp., este implementat un prim proiect care vizează construirea a 2 blocuri de locuințe, a câte 24 de apartamente fiecare, destinate tinerilor care au calitatea de cadre medicale sau cadre didactice.
Primăria Târgoviște suportă execuția utilităților aferente ansamblului de locuințe, precum și a sistematizării amplasamentului (apă, canalizare, energie electrică, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spații verzi).
Criteriile specifice de atribuire urmează sa fie stabilite în perioada următoare, după consultarea Inspectoratului Școlar Județean și a Direcției de Sănătate Publică!
În aceeași zonă, Consiliul Județean Dâmbovița a pus la dispoziția Agenției Naționale pentru Locuințe un alt teren, unde se construiesc deja 4 clădiri, a câte 20 de unități locative fiecare, astfel încât întreaga zonă cunoaște o dezvoltare urbanistică accelerată.
 După finalizarea investițiilor menționate, prin noua tramă stradală rezultată, Aleea Trandafirilor va fi practic unită cu noul cartier de locuințe ANL”, a mai adăugat Daniel Cristian Stan, pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share