Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Luna Noua in Varsator, 20 ianuarie 2015- Iluminare spirituala

varsatorAspecte specifice

Aspectul de Luna Noua se formeaza la data de 20 ianuarie 2015, ora 15:13,  ora Romaniei, pe gradul 0:08  in zodia Varsatorului, si reprezinta momentul intalnirii dintre cele doua luminarii Soarele si Luna, aducand cele doua energii contrare in echilibru perfect.

 Aceasta este a patra luna noua dintr-un total de cinci care se formeaza la 0 grade – si 0 (zero) reprezinta punctul de origine. El reprezinta vidul, recipientul tuturor lucrurilor, punctul posibilitatilor infinite si al potentialului pur. Este punctul materializarii, cel in care energia devine materie. Noi avem acum puterea de a crea orice, tot ce avem de facut este sa alegem ceva. Din luna octombrie 2014, am avut trei astfel de ocazii, de luna noua la 0 grade si fiecare dintre ele dezvolta potentialul unor noi inceputuri si al unei transformari de durata.

 Cu Luna Noua in Varsator  pe gradul 0, cei nascuti in jurul datei de 20 ( plus, minus trei zile) din semnele fixe (Varsator, Taur,  Leu si Scorpion) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 0 din orice semn zodiacal.

 Luna Noua este asociata cu noi inceputuri iar in semnul  fix si de aer al Varsatorului, aceste “inceputuri”  se vor baza pe iluminarea spirituala, perceptie intuitiva, dragoste frateasca, pe valorizarea notiunii de umanitate, si cooperare indiferent de credinta sau neam.

Varsatorul este un semn de aer cunoscut pentru inovatii, idei de avangarda, genialitate, nonconformism, noi formule de supravietuire, dar in acelasi timp el reprezinta grupul, comunitatea din care facem parte, iar simbolul lui il reprezinta pe omul care revarsa  “curentii rapizi de energie” ai unei vieti noi.

Aceasta Luna in Varsator pe gradul  00:08 activeaza casa VIII, asta inseamna ca “semintele “ acestei lunatii vor da roade prin  a recunoaste  dorintele noastre ca fiind in acord cu cei din jur si cu divinitatea. Aici echipa, societatea in care traim, grupul din care facem parte, sunt beneficiarii acestui moment, Luna Noua in Varsator si in casa VIII conjuga verbul “ a cunoaste “ cu verbul “ a dori” , dar ceea ce trebuie sa intelegem  aici este ca dorintele noastre nu trebuie sa devina o piedica pentru cei din jur. “ Noul sortit “ , intalnirea cu obiectivul sufletului nostru, reinnoirea, transformarea, au un pret de platit care este de fapt detasarea de tot ce este uzat in viata noastra; acesta este  indemnul astral pe care il primim acum.

Un alt aspect astral important este acela ca imediat dupa acesta lunatie, mai precis la doua zile pe data de 22 ianuarie 2015, Mercur va intra in mers aparent retrograd pana pe data de 12 februarie 2015.

Mercur guverneaza gandirea si perceptia, procesand informatia si orice mijloc de comunicare, comert, educatie si transport. Prin extensie, el guverneaza oamenii care lucreaza in aceste domenii, in special pe cei care isi folosesc mintea si istetimea la “locul de munca”: scriitori, oratori, comentatori, critici, profesori, calatori.

Cand Mercur este retrograd, apar diverse defectiuni si neintelegeri, de exemplu comunicatii intrerupte sau intarziate, negocieri esuate, necazuri cu telefoanele, calculatoarele, masinile, autobuzele, trenurile etc. Si toate aceste probleme apar de obicei pentru ca anumite informatii sunt preluate gresit sau sunt trecute cu vederea.

Mercur retrograd, ca orice alt aspect astrologic, afecteaza oamenii in mod deosebit, depinzand de pozitia pe care o ocupa in tranzit peste harta natala. Unor persoane de fapt chiar le prieste aceasta perioada, daca Mercur este retrograd si bine aspectat in harta natala.

Ce este bine sa nu facem cand Mercur este retrograd: Este bine sa nu luam decizii importante cand Mercur este retrograd, pentru ca este foarte probabil ca aceste decizii sa fie invaluite in dezinformare, si sa fie luate fara o gandire solida prealabila. Mercur vorbeste despre claritatea mentala si despre puterea mintii, asa ca in perioadele de retrogradare aceste caracteristici intelectuale tind sa fie diminuate fata de normal.

Ce este bine sa facem cand Mercur este retrograd: In general este bine sa refacem, sa regandim, sa reincepem lucruri incepute in perioada de mers direct a lui Mercur. Putem de exemplu sa recitim o carte ce ne-a placut, sa ne intalnim si sa discutam cu vechi prieteni cu care nu am mai vorbit de mult, sa vizitam locuri in care am mai fost si care ne-au placut. Deci in general este bine sa reevaluam anumite situatii din viata noastra, si in masura posibilitatilor daca dorim, sa reluam acele activitati pe care dintr-un motiv sau altul le-am intrerupt.

Poate nu e rau sa incetinim viteza la proiectele la care lucram, poate chiar ar fi bine sa plecam in concediu pentru a reincepe lucrul in perioada de mers direct. In felul acesta vom fi scutiti de a face aceeasi treaba de doua ori, daca nu ne-a reusit din prima.

Surse: http://adriana-astro.com/

http://mihneafiran.ro/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">