16/04/2021

LUNA NOUA IN VARSATOR – 8 FEBRUARIE: ” CE-I SCRIS SA VINA VA VENI……”

luna noua

Sai Baba slaveste iubirea absoluta:

”Incepe ziua ta prin Iubire. Traieste-o in Iubire si termin-o cu Iubire. Iata calea care duce spre Dumnezeu. Exista o singura religie, religia Iubirii. Exista o singura casta, casta omenirii. Exista o singura limba, cea a inimii. Exista un singur Dumnezeu. El este omniprezent”.

In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate.
Cum Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, in semnul de aer al Varsatorului, aceste ‘inceputuri sortite ” sunt legate de toate formele de comunicare, fraternitate universala, lucrul in echipa si relatiile de grup, un nou spirit de dialog international, cooperare si colaborare. Energia Varsatorului este echipa, grupul, comunitatea din care facem parte iar simbolul lui este o femeie sacagiu care revarsa “curentii rapizi de energie” ai unei vieti noi. Aceasta “apa astrala”  a Varsatorului este un simbol al iubirii universale care raspunde tot timpul la nevoile celorlati, este fraternitatea, este dorinta de a considera fiecare fiinta pe care o intalnim ca pe o sora sau un frate care au nevoie de ajutor si iubire. Energia Varsatorului pune un accent deosebit pe individualitate, unicitate, excentricitate, inventivitate, neobisnuit, atrage noul, promoveaza schimbarea radicala. (…)

Aceasta Luna Noua  in Varsator pe gradul  19:16 activeaza casa VII, asta inseamna ca “semintele “ acestei lunatii vor da roade prin parteneriate, casnicie, asocieri, un partener, un asociat, angajamente, inamici, procese, schimbari neprevazute in acorduri semnate, stampilate. Aici, o relatie, o casnicie sparg multe reguli traditionale iar indemnul astral  ne cere sa ajungem la un acord de cooperare prin unicitatea noastra nu prin similaritate. Casa VII vorbeste in esenta despre modul cum ne raportam la celalalt iar aceasta energie va pune un accent deosebit pe parteneriate, casnicii, uniuni, aliante, negocieri, acorduri semnate, afaceri interne si tratate internationale. Un acord semnat este tema casei VII dar cu energia Varsatorului aici, imprevizibilul domneste si  construieste ceea ce vrea indiferent de dorintele noastre.

Provocarea acestei nunti cosmice vine prin Marte in Scorpion, soldatul din umbra al acestui moment astral. Marte in Scorpion este o energie bruta, nucleara, el lupta pentru dorintele sufletului cu orice arma. Baiatul nostru de foc in apa misterioasa a scorpionului nu face decat sa creasca pasiunea, magnetismul animalic, dorintele sufletului.

Marte in Scorpion este o atitudine “ totul sau nimic” iar aspectul provocator cu aceasta lunatie ne poate palmui in fiecare minut fiindca nu prea intelegem ce inseamna acest “ tot”. Energia acestui moment astral regal poate fi desul de contrariata, prost gestionata, pot aparea neintelegeri si rivalitati care cresc exponential. Va recomand prudenta, puterea personala nu poate fi impusa prin forta ci doar prin cunoastere iar aceasta ajuta si nu-i striveste pe ceilalti.

“Si chiar daca as avea darul prorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta, chiar daca as avea toata credinta, asa incat sa mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu sunt nimic.”
Corinteni 13.2

Citeste mai multe pe adriana-astro.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share