Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Luna nouă in Taur 26 aprilie: Noi inceputuri, stabilitate si securitate

Luna Nouă din 26 Aprilie, în semnul de pământ al Taurului, va duce energie nouă, proaspătă.

Aprilie a fost o lună interesantă din cauza a multe planete retrograde. Aceasta a cauzat ca luna să fie simțită oarecum lentă și poate că lucruri din trecutul vostru pe care le-ați crezut clarificate, rezolvate au revenit la suprafață pentru a fi revizuite.

Energia acestei luni poate v-a făcut să simțiți că vă învârtiți în cerc, dar știți că energia adusă de Luna Nouă aduce schimbare, o schimbare lentă, dar cu toate acestea o schimbare.

Această Lună Nouă cade în semnul de pământ al Taurului, care înseamnă că există cu siguranță un element al nevoii de a verifica și asesa dublu lucrurile înainte de a merge mai departe.

Chiar dacă Mama Lună va aduce schimbare și un nou început, energia Taurului ne va cere să ne mișcăm încet și să ne gândim la siguranța și securitatea noastră.

Energia Taurului este despre asigurarea că am creat o fundație solidă înainte de a merge înainte. Pentru a face acest lucru, energia Taurului ne ghidează să ne găsim ‘zona noastră de confort’ și să construim din acest loc.

Dacă v-ați simțit împrăștiați peste tot în acest an până acum, această Lună Nouă vă va ajuta să vă găsiți zona de confort. În alte cuvinte. Aecastă Lună Nouă vă va ajuta să vă găsiți stabilitatea și securitatea din viața voastră, astfel încât să puteți merge înainte cu mai multă ușurință.

Acest lucru înseamnă timp, încercări și greșeli, dar dacă urmați energia acestei Luni Noi și vă permiteți să fiți ghidați, veți găsi locul perfect pentru a vă construi imperiul.

Energia acestei Luni Noi poate că nu va fi simțită imediat, pentru că energia Taurului este lentă și foarte metodică. Se mișcă în ritmul propriu și la început va fi dificil să observați încotro vă ghidează Luna Nouă.

Energia retrogradă urmează de asemenea, să amplifice aceste sentimente și probabil va părea ca și cum treceți printr-o ceață de nepătruns pentru restul lunii.

Acest aspect va fi trăit pentru scurt timp și energia cosmosului va începe mișcarea din nou. De fapt, dacă folosiți această energie și o lăsați să vă călăuzească, ea poate fi foarte productivă.

Luna Nouă a lui aprilie ne va ajuta să schimbaăm treapta de viteză astfel încât să privim la lucruri dintr-un punct de vedere diferit.

Poate că avem nevoie să privim în jos la pământul pe care stăm în loc de a privi la cer. Poate că avem nevoie să privim la ceea ce avem deja în fața noastră în loc să încercăm să creăm ceva nou.

În general, Luna Nouă în Taur este una blândă, și urmează a vă permite să vă simțiți mult mai confortabil și siguri în situația voastră actuală.

Această Lună Nouă nu are de gând să stârnească nimic abrupt sau să vă încerce emoțiile prea mult. Totul urmează să vă ajute să vă găsiți confortul în situația nouă.

Sub această energie curentă, încercați cât de mult posibil să mergeți cu fluxul și să nu vă grăbiți cu nimic. Oferiți-vă timp și concentrați-vă pe ceea ce este deja în fața voastră în loc de a face ceva nou.

Dacă urmăriți să creați mai multă Securitate și confort la orice nivel în viața voastră, indiferent că este financiar, în relații sau chiar în propriul vostru sine, această Lună Nouă va fi timpul perfect pentru a vă seta o intenție.

Confortul, securitatea și pacea sufletească sunt toate lucrurile de care avem nevoie uneori, în scopul de a ne menține evoluția și de a ne împinge mai departe.

Chiar dacă nu este posibil a se simți întotdeauna aceste lucruri, această Lună Nouă va lumina calea pe care să o urmați și vă ajută în călătoria voastră, indiferent unde vă aflați.

surse: inaloveworld.wordpress.com, lovehaswon.org

Distribuie acest articol Oficial Media
Share