Luna PLINA în Capricorn, 9 iulie- Energia transformarii si a vindecarii

Luna PLINA în Capricorn, 9 iulie. Luna plină marcheaza ziua de 9 iulie în semnul de pamant și practic al Capricornului. Această energie a lunii pline este extrem de intensă, dar ne va îndruma pe toți să continuăm urcarea, ascensiunea.

Luna plină a lui Iulie va activa energia transformării, ceea ce înseamnă că veți simți dorința intensă de a schimba lucrurile în viața voastră.
Aceste schimbări sunt cel mai probabil ceva ce veți dori să faceți rapid și impulsiv, așa că urmați-vă instinctele, dar în același timp, aveți grijă de emoțiile dvs., astfel încât să nu spuneți sau să faceți ceva ce veti regreta mai târziu.

Transformarea este adesea un proces lung și lent, cu toate acestea, această Lună Plină va aduce o explozie de energie, care va ajuta la accelerarea lucrurilor și vă ajuta sa va deplasați înainte cu mult mai repede.

Indiferent ce schimbări se manifestă pentru dvs., în jurul Lunii pline sunt susceptibile să se întâmple foarte brusc și chiar dacă s-ar putea să se simtă intens la început, această energie nu va dura.

Gândiți-vă la această energie de transformare a Lunii Plane, cum ar fi ruperea unui plasture de pe o rană. Este înfricoșător și dureros la început, dar odată ce se face, nu mai pare atât de rău.

Luna PLINA în Capricorn, 9 iulie. Chiar dacă poate dura ceva timp să se adapteze, schimbarea s-a întâmplat și viața va continua.

Luna plină a lui Iulie vă va da, de asemenea, o privire asupra adevărului dvs. și asupra locului in care inima voastră se află  în relațiilpe care le aveti.

Dacă v-ați simțit inconfortabil în legătură cu o relație din viața voastră, această Lună plină ar putea să va dezvăluie un adevăr pe care trebuie să-l auziți sau să-l vedeți.

Luna plină a lunii iulie poate provoca, de asemenea, conflicte interne care au fost tinute departe de suprafață pentru un timp. În timp ce eliberam toată această energie poate fi extrem de emoțional, dar va fi și foarte vindecătoar.

Dacă există o relație în viața voastră care v-a tulburat, această Lună Plănică poate să-i ofere și acea forță suplimentară, astfel încât să poți lua în sfârșit decizii în orice direcție ai nevoie.

Luna PLINA în Capricorn, 9 iulie. Dacă o relație devine foarte controversată în jurul Lunii pline, știți că este posibil ca lucrurile să se stabilească și să se simtă mai ușor de manevrat spre sfârșitul lunii. Încearcă să treci ușor până în acest moment în care poți vedea lucrurile cu mai multă claritate.

Alternativ, această Lună Plină ar putea fi, de asemenea, un moment excelent pentru a aprofunda conexiunea pe care o aveți cu cineva.

Dacă relația dvs. romantică merge bine sau dacă ați căutat să începeți un nou proiect cu un partener de afaceri, acest lucru ar putea fi un moment minunat de a face un angajament.

Emoțiile vor fi foarte intense in Lună Plina și în timp ce toți vom fi chemați să luăm parte la o transformare bruscă, vom fi, de asemenea, chemați să începem să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce ne dorim cu adevărat.

Capricornul este reprezentat de capra de munte, deoarece este capabil să urce mai în sus și mai sprinten decât alte animale. Energia Capricornului este bine organizata, inteligentă și știe cum să meargă la distanță.

Dacă există ceva pentru care aveati nevoie de motivație, sau dacă există ceva pe care îl doreati, această Lună plină vă poate da impulsul pe care l-ați căutat.

Acesta este momentul potrivit pentru a vă gândi la lansarea proiectelor, la obținerea clienților sau investitorilor potriviți sau la urmărirea viselor și obiectivelor.

De fapt, această energie de luna plina  vă va da curajul și rezistența pentru a vă urca mai mult și pentru a ajunge mai departe în viața voastră.

Luna plină a lui Iulie este cu siguranță una dintre cele mai intense ale anului, însă ne va da tuturor posibilitatea de a face schimbări rapide și puternice în viața noastră.

Această Lună Plina ne va chema cu siguranță să rupem câteva bandaje, pentru a putea continua să urcăm și să continuăm să mergem mai sus.

Toți avem muntele nostru de urcat, iar acest ciclu lunar ne va da flexibilitatea și agilitatea de care avem nevoie pentru a ajunge in varf.

Tanaaz- foreverconscious.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share