Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

LUNA PLINA IN CAPRICORN -20 IULIE 2016, ORA 01:56, ORA ROMANIEI – “UN ZMEU DIVIN CU ARIPI DE APA…. ”

zmeu

“Si eu, daca voi fi inaltat de pe pamant, ii voi atrage pe toti oamenii la Mine.” ( Ioan 12:32 )

Luna Plina in Capricorn  pe gradul 27:40  este o faza a Lunii in care Luna in Capricorn este in opozitie ( aspect astrologic de 180 grade ) cu Soarele in Rac. Este o energie intensa, puternica, magica ce ne ajuta sa culegem roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Capricorn din ianuarie 2016.

Luna Plina in semnul de pamant al Capricornului, un semn practic, un semn ce are respect pentru traditii, fundatii solide, planificari pe termen lung, stabilitate, autoritate, rigiditate, reflecta lumina Soarelui in Rac, un semn ce nu este foarte diferit de semnul Capricornului doar ca Racul este preocupat mai mult de domeniul emotional pierzand astfel din vedere planurile pe termen lung. Asa cum Capra poate urca pe munte, aceasta Luna Plina ne arata daca muntele pe care am urcat este cel in acord cu destinul nostru dar tot acuma, putem vedea varful cautat. Luna Plina in Capricorn face un apel la echilibru in toate problemele care apar la locul de munca, proiecte profesionale, viata sociala, “ce spune lumea despre …” , standarde inalte si nevoia de siguranta, camin, familie, parinti, tara, neam.

Aceasta lunatie analizeaza destul de dur cat de responsabili suntem, cum ne facem datoria dar si cata siguranta emotionala ne dau acestea. Luna in Capricorn este guvernata de Saturn, stapanul Karmei care aduce obstacole si limitari in viata nu ca ne vrea raul ci ne atentioneaza ca obiectivele dorite sunt incorecte. Cand ne ignoram scopurile noastre reale, Saturn este prezent in viata noastra prin crizele existentiale.

“Ceea ce semeni, vei culege “ este sloganul astral al acestei lunatii conduse de Saturn care in acest moment este retrograd in Sagetator si in casa VII- strainatate, credinte false, parteneriate, uniuni, avocatii, decizii judecatoresti, dusmani tolerati prea mult.(…)

Simbolul Sabian al gradului 28 Capricorn, gradul Lunii Pline este :“ Colivia unei case de tara, plina cu pasari cantatoare” . Acest mesaj este spectaculos si in acord cu Zmeul nostru astral care ne indeamna sa ascultam mesajele divinitatii, sa ne lasam condusi de fortele  spirituale. Totusi, atat Zmeul astral cat si simbolul sabian se exprima prin mai multe planete si prin mai multe voci cantatoare ceea ce poate produce confuzie.Dar trebuie sa fim atenti si receptivi la intuitia noastra, ea stie din interior sa ne conduca la destinatia cea buna.

Adriana Tudosa

Citește mai multe pe adriana-astro.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share