Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI, 23 noiembrie 2018 – Legea Karmei, culegem ce am semănat

Si Isus ne-a spus:  ”Fara de Mine, nu puteti face nimic”.Ioan 15:5   

        Si printre blocajele, repetitiile acestui timp de iarna, Luna Plina in Gemeni vorbeste pentru noi, aprinde lumina pe cuvantul, informatia, cartea, stirea, mantra, persoana, calea, de care avem nevoie pentru a constientiza ce trebuie sa facem mai departe. In limbaj mai dur, o Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat.

In acest moment, Luna in Gemeni pe gradul 0:52 se afla in opozitie cu Soarele in Sagetator gradul 0:52, este o Luna stralucitoare, puternica, magica, toate activitatile ajung la momentul culesului. Acuma, ideile ( Gemeni) din trecut sunt luminate in totalitatea lor de un adevar ( Sagetator) divin.

             Astrologic vorbind, faza de Luna Plina este un aspect provocator ( opozitie, 180 grade ) ce are drept scop final armonizarea, echilibrarea vietii noastre. Chiar daca cele doua semne Gemeni-Sagetator sunt opuse, ele au in comun aceeasi calitate, ele sunt semne mutabile, mereu in miscare, mereu schimbatoare. Semnul Gemeni este un semn de aer iar Sagetatorul un semn de foc dar ambele sunt pozitive, masculine, curioase, oarecum sociale si preocupate de comunicare si studii, evolutie personala si crestere spirituala.

Daca semnul Gemeni este despre interesele pe termen scurt, despre cuvinte, limbaj, idei de dragul ideilor, opinii care aduc destule provocari, Sagetatorul este despre mintea superioara dar adesea naiva si preocupata de fel de fel de filosofii, credinte, informatii, cunostinte. Gemenii se pot pierde in detalii in timp ce Sagetatorii se pot pierde printre nori. Ambele semne vorbesc despre natura mentala a oamenilor, mintea mare trebuie sa lucreze cu mintea mica, altfel apar dezechilibre.

O Luna Plina este ca o partida de sah, fiecare vede mutarea celuilalt, fiecare trage in directia lui iar aceasta luna plina amplifica tendinta naturala de a fi trasi in doua directii prin conflictul dintre logica si credinta, dintre adevarul pamantesc si adevarul divin. Luna Plina in Gemeni in casa VI si in fuziune cu casa VII  ne ajuta sa facem diferenta dintre ceea ce credem si ceea ce conteaza cu adevarat in viata noastra, acuma primim anumite raspunsuri, acuma, magia cuvantului este la noi.

Aceasta Luna Plina in Gemeni  ofera o noua intelegere ( Soarele in Sagetator) a unor crize relationale. Gemenii adesea se misca fara un scop sau plan in minte, dorinta de a experimenta il motiveaza permanent. Dar, in cea mai mare parte, Gemenii este centrat pe personaitatea lui si vede viata printr-o perspectova “ eu fata de ei”. Desi este constient de dualitatea lui, inca nu exista o intelegere ca este posibila armonizarea relatiei suflet -personalitate. Constientizarea legaturii suflet si personalitate, crearea podului Curcubeu este foarte importanta deoarece fara o ancorare solida pe acest pod( suflet –personalitate), semnul gemeni aduce o difuzie si o imprastiere a intereselor, dorintelor, aspiratiilor. Multe din crizele existentiale vin ca urmare a acestei imprastieri, a neatentiei, a increderii in personalitate uitand de suflet. Iar aceasta Luna Plina in Gemeni ne pune fata in fata cu esecurile actiunilor noastre ghidate doar de mintea pamanteasca uitand ca Isus ne-a spus ;” Fara de Mine, nu puteti face nimic”.Ioan 15:5

Fara sa facem apel la intelepciunea eterna si divina a sufletului, fara indrumare divina, ne invartim in cerc, repetam aceleasi greseli, aceleasi modele de viata. Sustinuti de vocea sufletului, putem controla mintea, putem gresi mai putin in alegerile noastre, putem deveni constienti de divinitatea din noi aceptandu-i pe ceilalti asa cum sunt.
Adesea, muzica tematica a semnului Gemeni este “ nu ma opri” iar cu aceasta luna plina, vom culege roadele actiunilor intretinute de aceste note muzicale.

La nivelul sufletului, Luna dezvaluie obiceiurile care trebuie sa fie depasite sau transformate pentru a avansa spiritual. Popular se spune ca fiecare are o cruce de dus in viata lui ce poate fi legata de lupta care trebuie dusa pentru depasirea tendintelor negative aratate de semnul Lunii. Iar marea lectie adusa de Luna in Gemeni tine de cooperarea cu ceilalti, de grija fata de ceilalti fara a considera oamenii drept obiecte de care sa ne ajutam. Barfa, marturia mincinoasa, tradarea celuilalt pentru fel de fel de castiguri intelectuale, doua fete, doua atitudini diferite fata de acelasi om, fapta, sunt iarasi analizate de aceasta lunatie.

Luna Plina in Gemeni activeaza axa VI-XII, o axa a responsabilitatilor dar si a dificultatilor si incercarilor in viata. O Luna Plina in Gemeni in casa VI, o casa naturala a Fecioarei, lumineaza tot ceea ce inseamna rutina, loc de munca, proiecte de munca, sefi, colegi, sanatate. In casa VI, munca, serviciul, innobileaza sufletul dar pana sa ajungem aici, trebuie sa ne ocupam de crizele ce apar. Luna Plina in Gemeni poate fi un punct critic in viata noastra indemnandu-ne sa ne intrebam “ ce sa facem in continuare? “ astfel incat sufletul nostru sa-si faca datoria divina si sa nu mai sufere. In casa VI, noi lucram pentru altii cat si pentru noi, suntem la servici pentru cei care au nevoie de noi dar si pentru nevoile noastre zilnice. Cand intra in casa VI, Luna Plina analizeaza “rutina, serviciul, atitudinea noastra fata de ceilalti, cat de critici am fost si suntem cu ceilalti, sanatatea noastra”, aici, roadele ce le putem culege sunt in pomul hranit corespunzator prin activitatile zilnice, loc de munca, responsabilitate, sacrificii, obiceiuri, rutine, punctualitate, organizare. Critica permanenta a celorlalti nu poate veni acuma cu roade prea dulci, este o lege care functioneaza cu sau fara voia noastra.

In multe privinte, Luna Plina in Gemeni( invatamant, studii, informatii, cuvinte, gandire) in casa VI, cantareste cel mai bine tot ceea ce am invatat in ultimile sase luni prin experientele zilnice, cat de atenti am fost, cat de legati am fost de indemnul biblic: “Si veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va face liberi”. Ioan 8:32

Nu putem schimba circumstantele vietii dar cu siguranta putem schimba atitudinea noastra iar acest lucru se realizeaza doar prin conexiunea personalitate-suflet, prin  increderea in vocea divina din noi.

Luna Plina in Gemeni este “plina” de informatiile trimise de conjunctia Soare-Jupiter in Sagetator .

O Luna Plina in Gemeni in opozitie cu Jupiter in Sagetator amesteca optimismul, generozitatea, entuziasmul  cu crizele existentiale, neintelegeri, insatisfactii, sentimente coplesitoare. Undeva in trecut, a fost o alegere gresita, important este sa ne dam seama si sa actionam in consecinta. Fiti atenti la egou, mandrie excesiva, aroganta, putem invata pe propria piele ca mandria merge inaintea caderii. In anumite conditii, aceasta influenta aduce conflicte cu legea sau cu altcineva dintr-o instanta de drept. Acuma, lipsa  de vigilenta, asocierile nocive din trecut aduc tradari, neplaceri juridice sau administrative. Erorile, neglijentele de la locul de munca, din trecut, din casnicii, familie, aplicarea legii, sunt sanctionate.

Aspectul de Luna Plina, adica opozitia dintre Luna in Gemeni si Soarele in Sagetator 0:52 formeaza cu Marte in Pesti gradul 4:32 un careu in T mutabil, un aspect ce mareste instabilitatea, tensiunea, se cauta o schimbare, apare dorinta de noi conditii de existenta.

Aspectul de careu indica tensiuni interioare, frustrari iar Marte in Pesti in legatura tensionata cu Luna in Gemeni maresc agitatia, comportamentul compulsiv, izbucnirile emotionale. Mentinerea unei stari de pace interioare dar si cu cei din preajma noastra, de la locul de munca, in relatii, poate fi destul de greu de obtinut dar nu imposibil. Este imperativ ca noi sa fim foarte atenti la reactiile si comportamentul nostru pentru a evita problemele. Nu uitati ca un cuvant poate darama un imperiu, deci atentie, “ vorba dulce” ne ajuta sa ne ridicam deasupra tensiunilor acestor zile.

Soarele in Gemeni in aspect provocator cu Marte in Pesti poate aduce fie o perioada de triumf fie multa iritabilitate si manie, furie interioara. Fara o tinta clara ( si chiar nu este clara acuma datorita lui Mercur retrograd), devenim iritabili, nelinistiti, stim in subconstientul nostru ca trebuie sa facem o noua miscare dar pur si simplu nu stim ce.

Acuma, o decizie importanta legata de munca, proiecte de munca, colaboratori, relatii, uniuni, rude, strainatate, familie, viata personala, se grabeste.

Nu trebuie uitat faptul ca Gemenii este semnul informatiilor si alegerilor multiple iar aceasta Luna Plina in Gemeni prezinta o multime de optiuni. Se poate  ca sub impulsul acestor energii tensionate sa ne grabim cu deciziile, alegerile, cuvintele noastre dar Mercur, conducatorul acestei lunatii este retrograd in Sagetator si ne cere sa fim atenti la toate detaliile, la intuitia noastra.

“Nu te grabi, nu actiona impulsiv, nu crede orice”  este cel mai bun sfat acuma. Inainte de a face un pas, o alegere importanta, fiti mai atenti, aduceti-va aminte de proverbul “ nu tot ce zboara se mananca”. Riscul de a pierde un detaliu cheie, de a nu cunoaste intreaga poveste, poate conduce la o alegere care odata cu revenirea lui Mercur in mers direct( 6 decembrie), sa se schimbe.

Cu Luna plina in Gemeni pe gradul 1, cei nascuti la inceputul zodiior mutabile –Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti dar si cei nascuti la sfarsitul zodiilor fixe-Taur, Leu, Scorpion, Varsator, vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, cariera, casa familiei orice planeta personala in apropierea gradului 1 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Si asa cum ne spune Omraam Mickael Aivanhov: De azi inainte, intrebati Cerul: “Poate ca ai alte planuri cu mine. . . Poate ca, de la nastere, nu am facut decat sa-ti tulbur planurile, sa-ti stric proiectele. . .  si cereti-i iertare, implorandu-l sa va trimita entitati ceresti care sa va poata calauzi pasii. Si astfel, primind din lumina inaltului, va veti putea descurca mult mai bine.  O tu Lumina, care esti cea mai evoluata, patrunde in mine, hraneste-mi inima si mintea”.

Adriana Tudosa – adriana-astro.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share