Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Luna plină în Săgetător – 17 iunie. Adevărul ca ideal!

Am avut mari dubii, dacă să scriu acest articol sau nu. Pentru că, fiecare, personal, trecem prin “ale noastre”. Pun ale noastre între ghilimele, deoarece niciodată nu trecem doar prin ale noastre, că nu suntem deconectați. Deși asta se vrea a se crede.

Și pentru că este o Luna plină în Săgetător, care este plină de sensuri, tensionată de niște aspecte delicate, dar intense. Vorbim despre A ÎNȚELEGE. Toți avem Săgetătorul undeva în hartă, putem să facem tot posibilul să-l accesăm.

Săgetătorul, ca arhetip, se concentrează să priceapă, să dea sens unor informații primite anterior, să aducă adevărul la lumină. În special că urmează după Scorpion, unde a avut experiențele necesare să ajungă la o anumită profunzime.

Luna plină în Săgetător -17 iunie – Realitate sau iluzie?

Săgetătorul și Jupiter vorbesc despre CREDINȚE. Iar cuadratura cu Neptun despre deconectare sau…conectare.

De ce spunem că Săgetătorul vorbește despre credințe? Pentru că alt verb caracteristic arhetipului este: EU CRED. De ce folosește Săgetătorul acest verb, atât de des? Pentru că el crede în ceea ce spune, cu tărie, pentru că a experimentat. Și îți povestește o experiență care i-a adus acea credință.

Neptun, pe de altă parte, lăsând poveștile triste și dramatice despre el, este Realitatea, de fapt. Și ne spune că tot ce vedem noi și credem a fi real, este o iluzie.  Și la Pești există verbul: EU CRED, dar dus la altă percepție.

Realitatea materială a lui Saturn nu are legătură cu realitatea energetică a lui Neptun. Nu spun că Saturn este “un prost”, ci că el reprezintă acea realitate materială, restricționată în acest fel, concentrată în acest fel.

Realitatea concentrată în material, este Saturn. Care vine cu lecțiile pe care noi le avem de experimentat, aici pe pământ, de partea concretă pe care o avem de făcut. Și pe care, dacă o facem, avem libertatea de a ne urmări planurile pe care le visam.

Luna plină în Săgetător – Spiritual versus material

Avem o dată, cuadratura Jupiter – Neptun și o dată sextil Saturn – Neptun. E ca și cum ne-am scărpina după ureche cu piciorul. Amețeală maximă. Ascendentul în Fecioară zice : Make it simple.

Să revin la traumatizatul Neptun. Neptun funcționează și funcționează încă foarte bine. Doar că…ce se întâmplă? Un neptunian (și mă refer la unul cu adevărat conectat la partea pozitivă a acestuia, pentru că întotdeauna există două tăișuri), nu poate funcționa totuși aici, pe pământ. Printre saturnieni.

El va trăi în permanentă în altă realitate decât cea existentă și va face eforturi să se adapteze, chiar dacă prin lentilele cu care el vede lumea, va percepe lucrurile total altfel. Să luăm un exemplu. Punem un pahar de sticlă în fața unor indivizi cărora le punem ochelari de diverse culori. Fiecare va vedea paharul, conform culorii lentilelor.

Asta este valabil pentru orice planetă în semn etc. Noi percem lucrurile conform lentilelor pe care le avem, cum spuneam mai de mult de Venus în Scorpion, în Gemeni, în Leu…câte diferențe sunt. Sau Mercur în semne, aspecte, case s.a.m.d.

Luna este în conjuncție cu Jupiter, cel care pune o lupă mare în opoziția Soarelui din Gemeni cu Luna din Săgetător. Soarele reprezintă într-o hartă și ceea ce vedem despre acel om, e vizibil, se arată. Soarele e sus pe cer, strălucește, da?! Luna este planul inconștient, care nu este așa de vizibil, iar Jupiter ne ajută să mediem “conflictul”, între ceea ce arătăm că suntem și ceea ce suntem, de fapt.

Ieșirea din superficialitate.

În traducere: Ce imagine falsă ne facem de cele mai multe ori despre oameni și cât de SUPERFICIALI suntem. Luăm doar informațiile de la suprafață și tragem concluziile. Vedem doar ce e acolo, informațional, dar nici măcar nu încercăm să vedem imaginea de ansamblu mai în profunzime.

Jupiter în Săgetător în opoziție cu Soarele în Gemeni, vrea să lumineze exact această parte de superficialitate. Fiind și guvernatorul Săgetătorului (unde are loc Luna plină), s-a postat lângă Luna, să ne ajute să vedem mai departe de atât.

Vedem în alții și sesizăm doar ce suntem capabili cu inima noastră. De asta se zice că vedem atât de clar pe cât de de clară ne este inima…

Stăpânul hărți, Mercur, este în Rac. La Nodul Nord, în conjuncție inclusiv cu Marte și în opoziție cu Nodul Sud, Saturn și Pluton. Stăpânul hărții este stăpânul ascendentului, care este iar în Fecioara. Deci, care este calea prin care trebuie să facem lucrurile? Fecioara. Cum? Rac.

Realizăm că suntem o comunitate.

“Diavolul se ascunde în detalii” (Cristian Răduță). Să fim atenți la detaliile care fac diferența. Să lăsăm puțin superficialismul. Să fim atenți și la ceilalți (Fecioara este primul semn din zodiac care își dă seama că nu este singură pe lumea asta, că există o comunitate).

Racul este semnul emoțiilor, al creativității prin emoție, care caută siguranță emoțională, fiind și semn feminin. Dar care, la fel ca și Fecioara, își dorește să aibă grijă și de ceilalți. Asta este ideea principală, să înțelegem și să vizualizăm imaginea de ansamblu. Să ieșim din capcanele de la Nodul Sud, cum că trebuie să mă duc singur pe vârf de munte, să ajung cineva, călcând peste cadavre.

Dar avem timp, până în 2020, să tot lucrăm la aspectul ăsta.

Apropo de lentile…i have a dream. Să vină o zi, în care, toți, să ne dăm seama că orice acțiune pe care o facem noi, afectează pe cei din jur. Că suntem practic, uniți printr-o “plasă energetică”, invizibilă pentru anumiți ochi. Că două particule se influențează, chiar dacă se îndepărtează. Să ajungem să înțelegem acest concept de “awareness” (conștiință).

Că noi suntem Dumnezeii…aici pe pământ. Noi creăm. Dar nu așa cum se “manelizează” de muuult timp, că tu îți creezi realitatea proprie și atât. Noi creăm realitatea în care suntem. Eu nu îmi creez doar mie realitatea (că nu sunt deconectată), ci și pe a celor din jurul meu. Eu creez, împreună cu ceilalți, acest UNIVERS.

Și ceea ce creăm noi, se transpune în material. Pentru mine, pentru tine, pentru noi. Cât aș vrea să se înțeleagă că, dacă un om este sărac și unul bogat, este datorită modului în care, noi toți, am direcționat aceste energii. Nu vreau să intru în subiectul liberului arbitru. Vreau să punctez ceva și să înțelegem doar asta. Și ar fi suficient.

Cu cât știi mai mult, cu atât realizezi cât de multe nu știi.

Și pentru că este Luna plină în Săgetător, să înțelegem cât de multe nu înțelegem. Să ne deschidem mințile și sufletul către alte direcții, ale păreri, alte experiențe. Pentru că ce credem că știm, nu mai funcționează…și este evident.

Și Fecioara zice: păi hai să facem. Cum? Având grijă și de noi și de alții pentru a creea o altă familie, un alt neam.

Saturn, Jupiter și Neptun sunt foarte puternice în domicilii, Nodul Nord în Rac.

Ps. Nu vă speriați de Neptun în 7, vrea să vină cu compasiune și înțelegere, mi-a spus mie :))). Acum…la fiecare va aduce conform ochelarilor. Să avem o Luna plină abundentă în revelații!

 

Astrolog Crina Constantin

voceaastrelor.wordpress.co

Distribuie acest articol Oficial Media
Share