Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

”Lupta noastra este pentru libertate si prezervarea drepturilor fundamentale”

Europarlamentarul Cristian Terheș aduce la cunoștința opinei publice planul neomarxiștilor pentru controlarea societății și generațiior viitoare, despre vaccinarea obigatorie, despre victimizarea copiilor prin suprasexualizare, identitatea de gen,  etc. 
https://youtu.be/4AZEGxJYHHg
1. DISTRUGEREA EDUCATIEI!
Neomarxistii doresc sa-i indoctrineze pe copii la scoala cu ideologia de gen, facandu-i confuzi si/sau nesiguri daca sunt baieti sau fete, pentru ca acestia sa nu mai aiba energie pentru cautarea si aprofundarea cunoasterii care sa le dezvolte si sporeasca capacitatea de rationare critica (critical thinking).
In loc sa invete cum sa gandeasca, rationeze, scrie, citeasca si socoteasca, fetele vor fi invatate ca pot fi baieti, iar baietii ca pot fi fete.
2. VICTIMIZAREA COPIILOR PRIN SUPRASEXUALIZARE!
Copiii, tot la scoala, vor invata pozitii pentru acte sexuale, cum deja se intampla in SUA sau in alte tari, si vor putea face avort ori tratamente hormonale pentru schimbare de sex in voie si fara acordul parintilor.
Scopul este de a-i deposeda pe parinti atat de drepturile naturale pe care le au fata de copii, lasandu-i eventual doar cu obligatii (responsabilitatea cresterii), cat si chiar de copii, daca statul considera ca parintii le dau o altfel de educatie copiilor decat cea dorita de autoritati.
Pe scurt, in aceasta noua paradigma, copiii “sunt ai statului”. Acesta e si motivul pentru care tot mai multi copii din diverse tari vestice sunt “confiscati” din familiile lor naturale de autoritati si dati altor familii.
Ca o paranteza, am propus un amendament in Parlamentul European in care am spus ca sunt ingrijoratoare “recomandarile unor specialisti si ONG-uri” care promoveaza scaderea varstei de consimtamant pentru actul sexual la copii, ceea ce in fapt conducerea la legalizarea pedofiliei, si am solicitat tarilor membre UE sa nu dea curs unor asemenea recomandari. Amendamentul a cazut la vot in plenul Parlamentului, inclusiv cu votul majoritatii romanilor.
3. LEGALIZAREA DROGURILOR!
La cele de mai sus adaugati “legalizarea drogurilor”, dorita de USR+ si de unii din PNL, droguri care au ca efect distrugerea sinapselor neuronale si distorsionarea modului de a gandi si a se comporta a unei persoane, iar reteta dezastrului pentru generatiile viitoare e asigurata.
Un om iesit dintr-un sistem educational care nu-l mai face sa rationeze critic, un om victimizat de faptul ca statul i-a ales familia sau i-a asigurat tratamente hormonale ori de schimbare de sex ireversibile cand inca el nu era major, un om care nu mai are sinapsele necesare sa judece in urma consumurilor de droguri, e un om usor de controlat si manipulat.
Un om care nu rationeaza, care nu chestioneaza, care nu se indoieste, care nu pune intrebari, care nu cerceteaza, ci ajunge sa creada si sa execute tot ce-i spune propaganda statala, nu are cum sa fie un om liber.
Acesti oameni, insa, vor putea VOTA! Iar votul lor va fi pentru partide si politicieni care ii vor indopa cu asemenea ideologii ce-i vor victimiza si, implicit, controla si mai mult. Aceste partide neomarxiste, apoi, odata ajunse la putere, vor promova in societate acte normative care sa-i controleze pe cat mai multi, dupa cum vedeti ca deja se intampla. Va spun aceste lucruri pentru ca le-am vazut puse in aplicare in California. Daca societatea americana, insa, si-a dezvoltat in timp anticorpi la aceasta propaganda, desi vedeti ce lupta mare e si acolo, in societatea romaneasca aproape nimeni nu vorbeste despre aceste lucruri, de aceea foarte multi romani idee nu au ce li se pregateste lor si copiilor lor.
Lupta noastra, de aceea, este pentru libertate si prezervarea drepturilor fundamentale! Nu trebuie sa dam nici un pas inapoi, fiecare dintre noi avand datoria de a apara inocenta copiilor si de a lupta pentru a le asigura o buna si solida educatie. Doar asa vom avea atat generatii viitoare puternice si libere, cat si o Romanie puternica, prospera si suverana. Orice politician sau partid care promoveaza ori sustine indoctrinarea copiilor in scoala cu ideologia de gen, suprasexualizarea copiilor ori legalizarea drogurilor, nu vrea ca romanii sa fie liberi, ci cat mai usor de manipulat si controlat!” a transmis europarlamentarul Cristian Terheș.
https://www.facebook.com/CristianVTerhes/videos/534882817535079/
Distribuie acest articol Oficial Media
Share