Mai putem dovedi că suntem oameni. Nu este târziu, hai să-l ajutăm pe Eduard

Într-o lume din ce în ce mai confuză, într-o lume speriată, încă există printre noi semeni bine înrădăcinați în iubire, în înțelegerea vieții. Nu suntem pierduți. Cu aceștia câțiva vom izbândi, cu ei vom merge mai departe într-o lume primenită și frumoasă. 

hai să-l ajutăm pe Eduard

Astăzi facem apel la ei, la aceștia care înțeleg iubirea, care știu forța unității și victoria dragostei de aproapele nostru. Mereu vom avea nevoie să ne fim alături unul altuia. Acum Edi este in mare nevoie de gândul nostru bun dar mai ales de donații în contul publicat mai jos. Primul care citește să nu gândească la altceva, doar că datoria lui este să fie om, să pună mâna pe telefon și să doneze cât poate.

Alex, fratele lui Eduard Grere a deschis si pe facebook o pagina de donații. 

Eduard Grere are diagnosticul de Anevrism Fusiform Cerebral și fiindcă medicii din Anglia nu-i dădeau șanse, familia a făcut demersuri pentru a-l transfera în România. Eduard se află acum la Spitalul Sf Sava și are nevoie de fiecare dintre voi pentru a-l sprijini financiar să suporte costurile medicale care i-ar putea salva viața.

Donațiile se pot face in conturile:

Euro:  RO97BTRLEURCRT00U9039601-Banca Transilvania

Lei:  RO94BRDE160SV04748641600 –BRDE

Titular de cont GRERE SEBASTIAN, tatăl lui Eduard.

Hai să-l ajutăm pe Eduard

”Buna ziua dragi donatori si prieteni, vin către voi in calitate de frate al lui Eduard pentru a va implora sa ma ajutați sa strâng bani sa îl pot salva. Are 33 de ani , tata a 2 copilași (10 luni si 3 ani). In ianuarie a avut un anevrism fusiform care a cedat. A făcut mai multe intervenții, trebuia sa ajungă spre reabilitare însă a făcut o infecție care nu reacționa la antibiotic. Noi familia dorim sa il ducem în România pentru a face o ultima tentativa pentru a rămâne în viață. Avem nevoie urgent de bani, va imploram pentru viața lui.

Nu am cuvinte sa va mulțumesc! Mama și tata va mulțumesc din suflet cu lacrimi in ochi. Sotia si copii lu’ Edy va multumesc enorm pt tot ce faceți pt soțul ei! Chiar dacă trecem prin ce trecem…. Ne simțim binecuvântați! Atâția oameni buni ne-au sărit in ajutor! Atâția oameni vor sa ne ajute sa îl salvam pe Edy! Suntem copleșiti de emoții! Suntem încrezători! Ne simțim iubiți! Mii de mulțumiri! D-zeu sa va răsplătească bunătatea înzecit! Tot ce imi doresc este sa imi vad fratele acasa, imi e dor sa-l aud, sa vorbim, sa radem impreuna! Inca o data va multumesc pentru tot ce faceti pentru el!” acestea sunt două dintre mesajele fratelui, Alex Grere.

Repetăm conturile pentru donații:

Euro:  RO97BTRLEURCRT00U9039601-Banca Transilvania

Lei:  RO94BRDE160SV04748641600 –BRDE

Titular de cont GRERE SEBASTIAN, tatăl lui Eduard.

Hai să dovedim că suntem o forță, hadeți fiecare dintre noi să ne știm că am fost parte din bucuria acestei familii. Hai oameni buni că se poate să fim uniți! Iubirea învinge, acțiunea dă rezultate, suntem o echipă mare; familia Târgoviștei, familia Dâmboviței, familia României! Să arătăm lumii că Dumnezeu iubește unirea!

Am aflat de la Silvian Contantinescu că va primi tricourile lui Dinu și al lui Cherchez pentru a le scoate la licitație săptămâna viitoare. Tot de la el am aflat și despre acest caz al lui Edi, al familiei lui, al tatălui, Sebastian, pe care îl cunoaștem cu toții.

Mulțumim, Silvian!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share