Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Marcel Ciolacu a fost prezent în județul Dâmbovița pe șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a mers astăzi, alături de premierul României, Marcel Ciolacu, pe șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu.
”Este important să menționăm că proiectul de modernizare a celor 21,4 km ai drumului a fost posibil datorită sprijinului decisiv al Guvernului României, condus de Marcel Ciolacu, și al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Investiția, așteptată din 2007 de întreg județul, se ridică la aproximativ 242 de milioane de lei și prevede, de asemenea, construirea a patru poduri noi, reabilitarea altor trei, dar și amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părți.

Marcel Ciolacu a fost prezent în județul Dâmbovița pe șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu

Tot cu susținerea Guvernului, în perioada următoare, vor începe și lucrările de extindere la patru benzi a celor 44 de km ai drumului național DN71 Bâldana-Târgoviște. Valoarea proiectului este aici de un miliard de lei.
Nu în ultimul rând, avem semnat contractul de proiectare și execuție prin care vom moderniza cei 58,8 km ai drumului național DN71, care leagă Târgoviștea de Sinaia.
Modernizarea celor peste 124 km de drumuri naționale care străbat județul Dâmbovița se ridică la aproximativ 535 de milioane de euro, iar impactul economic va fi unul major”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița pe pagina de facebook.
marcel ciolacu dambovita dn7 baldana titu marcel ciolacu dambovita dn7 baldana titu marcel ciolacu dambovita dn7 baldana titu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share