20/01/2021

Marian Țachianu, deputat PSD: Seducția liberală a luat sfârșit!

Marian Țachianu, deputat PSD, declarații din conferința de presă:

”Moțiunea a fost votată ieri cu 261 de voturi, un vot a fost sigur de la liberali, pentru că am stat până spre sfârșitul votului, și dintr-o greșeală, chiar a fost un moment hazliu, un liberal a băgat bila acolo unde nu trebuia.

Moțiunea a trecut, Guvernul a picat, de acum încolo ne punem pe treabă.

Intrăm într-o nouă etapă de evoluție politică. În spațiul politic înving uneori demersurile logice și raționale. Trei luni au fost suficiente pentru ca seducția liberală să ia sfârșit, iar vălurile care ascundeau interese, diletantism, improvizații și impostură, să cadă treptat. Mult mai grave au fost însă disfuncțiile guvernamentale, agenda și intențiile ascunse, insensibilitatea față de problemele cetățenilor, copii, elevi sau pensionari, profesori și funcționari, salariați, medici și pacienți. Nu au înțeles faptul că preocuparea pentru cetățean este soluția firească pentru o guvernare de succes.

Acest guvern minoritar a destabilizat domenii importante din sectorul public, prin jocuri și înțelegeri politice.

PNL a înțeles greșit ideologia liberală iar aceste lucruri sunt vizibile. Schimbări politicianiste, agresivitate în discurs, strategii și comunicări confuze, fără substanță, fie că a fost vorba de teme legate de muncă și salarizare, buget și finanțe, de probleme complexe ale educației sau de propunere a unor soluții controversate pentru sistemul medical.”

 

Loading…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share