15/04/2021

MARTE RETROGRAD IN SAGETATOR/ SCORPION 17 APRILIE -30 IUNIE 2016- ”Cine va este dusman si cine va vinde usor”

defecte-zodii

”…In mers aparent retrograd, Marte va pune un accent deosebit pe dezbateri pe teme grave, cum ar fi dreptul, justitia, religia, aplicarea legii, studii superioare, beneficii prin cunoastere inalta, lucruri ascunse in strainatate, straini, calatorii, tari straine. Dispozitia certareata, limba ascutita, atitudinea dispretuitoare, dezacordul cu ideile si opiniile celorlalti par sa coloreze urmatoarele doua luni. Acuma,  Marte retrograd in Sagetator  scormoneste in trecut si poate amplifica certurile, scandalurile din familie, camin, relatia cu parintii, strainatate, straini, lege, aplicarea legii, raporturile intre inaltele autoritati ale tarii pot fierbe, clocoti si da pe dinafara.

Din 28 mai, Marte reintra in mers aparent in semnul Scorpion si poate accentua sentimentele de furie, invidie, gelozie, frica in special cea legata de pierderea puterii, a unei afaceri, a unei sustineri importante. Marte in Scorpion chiar daca este in domiciliul lui are totusi si unele slabiciuni, el are nevoie de intimidate, secrete, multa putere bazata pe fel de fel de jocuri ascunse, bani multi, afaceri mari. Este rezistent la schimbare si destul greu de cucerit ca incredere, cu o tendinta de paranoia.

Marte in Scorpion stie sa astepte pana cand situatia poate fi manipulata in favoarea lui sau o poate pierde in intregime, aici, nu exista jumatati de masura, nu exista nuante de culori. Pana pe 30 iunie 2016, Marte retrograd in Scorpion  devine un detectiv ce stie sa gaseasca atat de bine secretele puterii( indiferent de nivel), va scormoni trecutul sefilor, afaceri necurate, putere din umbra, manipulari, turnatori, secretele bancilor, relatiile triunghiulare, dormitorul unei relatii.

Acuma, dansul lui Marte retrograd incepe in casa IV( familie, tara, radacini, parinti, finaluri)  si este de mana cu Saturn retrograd in Sagetator dar destul de bruiat de aspectele de careu provocatoare cu Luna in Fecioara, Jupiter retrograd in Fecioara, Neptun in Pesti.

Marte retrograd in Sagetator in aspect de careu cu Luna in Fecioara amplifica scandalurile in familie, scandaluri prin femei, atacuri personale, comportamente ciudate. Marte retrograd in aspect provocator cu Jupiter retrograd in Fecioara aduce conflicte, excese de toate felurile, oboseala, iritatii, neplaceri prin autoritati sau autoritatile au probleme.
Marte retrograd in aspect provocator cu Neptun in Pesti aduce in lumina raporturile dubioase incheiate anterior cu oamenii compromisi, acuma roadele pot fi destul de amare.Fiti foarte atenti la relatii, oameni, acuma, puteti fi tarati in fel de fel de incurcaturi inexplicabile, puteti fi compromisi destul de usor. Acuma, puteti vedea foarte bine cine va este dusman, cine va poate “ vinde” usor, spun asta deoarece Neptun este in casa VII, o casa ce are legatura cu asociatul, sotul, dusmanul stiut, deci mare atentie si veti sti si va puteti apara, proteja.
Saturn retrograd in Sagetator in careu provocator cu Neptun in Pesti va scoate in lumina intrigile ascune, relatiile dubioase, dusmanii nostri.

Urmeaza o perioada in care agitatia este prezenta peste tot, este ca un abur martian ce cuprinde pe toata lumea si toate relatiile. Proiectele noi, povestile de dragoste noi sunt doar “ abureli “ primavaratice, nu au viitor, nu au sustinere astrala. Trebuie sa stiti ca nimic nu merge in aceasta lume fara un sprijin divin, iar daca Marte, Zeul actiunii ne spune ca nu ne sustine in nimic nou( asta in functie de domeniul in care aveti semnul Sagetator dar si semnele Scorpion, Berbec), ar trebui sa ne supunem dorintei lui. Daca in mers direct, actionam in virtutea dorintelor noastre, acuma , in mers retrograd trebuie sa actionam in acord deplin cu dorinta divina, cu dorinta acestui zeu care vrea sa constientizam intr-un mod clar care actiuni din trecut sunt destinate esecului si care pot simplifica, imbunatati, vindeca viata noastra.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor  Sagetator, Scorpion dar si asupra Berbecului deoarece vorbim de guvernatorul  acestui semn.
Nu trebuie sa uitam ca initierea sau actionarea in forta nu lucreaza in favoarea noastra cu toate ca una dintre ironiile timpului retrograd al unei planeta este ca, desi “stim bine aceste lucruri”, parca ceva ne conduce tocmai catre acele activitati simbolizate de Marte-lupta, actiune in forta.
In urmatoarea perioada, trebuie sa fim precauti, vigilenti, sa nu actionam in forta, asa, Marte ne inarmeaza  corespunzator  in lupta cu dusmanii nostri, stim instintiv ce ascunde Calul Troian si putem castiga lupta.”

Adriana Tudosa

Citeste mai multe pe adriana-astro.com

Daca ti-a placut acest articol citeste si:

Nunta cosmica 8-10 aprilie. Ne încărcăm cu energie de materializare pentru un an de zile

Marte in Scorpion 2016: Este vremea scandalurilor sexuale și financiare

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share