24/10/2021

Mașină de 3 ani- este lozul câștigător? Nu este veche, dar mult mai ieftină ca și una nouă

Achiziționarea unei mașini este un act important, care nu trebuie deloc să fie neglijat. Dar, atunci când te decizi să faci acest pas, vine în mod inevitabil, întrebarea care este pe buzele tuturor- o cumperi nouă sau cumperi una mai veche, second hand?

Mașină de 3 ani

Cel mai bine ar fi să alegi o cale de mijloc- să alegi o mașină de trei ani, care nu este atât de veche, dar care este mai ieftină decât una nouă.

Și nu uita de un alt lucru foarte important- atunci când alegi să achiziționezi o mașină second-hand, chiar dacă are doar trei ani, trebui să verifici istoricul mașinii pe un site dedicat cum este carVertical.

Prețul unei mașini de 3 ani este unul mult mai avantajos decât al unei mașini noi

Este cel mai important avantaj al unei astfel de mașini, în mod evident! O mașină nouă își poate pierde în mod progresiv valoarea și aceasta poate să scadă cu până la 20-50% în trei ani. Este un avantaj deloc de neglijat, mai ales că trei ani nu înseamnă o perioadă lungă de timp.

Dar, oricare ar fi modelul de mașină ales și  bugetul de care dispui pentru achiziționarea mașinii,  te sfătuim să cauți un număr VIN vehicul pentru a afla ce fel de mașină cumperi pe un site dedicat cum este myfreevin.com.

Poți alege mașina visurilor tale la cel mai bun preț

Atunci când vorbim despre mașina visurilor tale, aceasta nu trebuie să fie neapărat Porsche sau Ferrari. Vorbim în acest caz despre mașini mai simple, dar care îți depășesc puțin bugetul atunci când apar pe piață. Prea scumpe, poți astepta să aibă măcar trei ani, atunci când încep să își piardă din valoare cu 50%, dar când încă nu a trecut foarte mult timp de când rulează pe șosele.

De asemenea, o mașină care nu are mai mult decât trei ani are un kilometraj limitat.

Să ai o mașină nouă este un lucru foarte tentant. Ai garanții, nu te confrunți cu pene și te poți bucura de o mulțime de avantaje. Dar, dacă prețurile unei mașini noi ți se par prea mari, poți alege o mașină de trei ani care nu este atât de veche, dar care are un preț mai avantajos față de una nouă.

Ce mașini care nu au mai mult de trei ani poți alege?

Cele mai populare modele de pe piață sunt:

  • Citadinele mai recente, care nu au mai mult de trei ani care sunt cele mai populare.
  • Berlinele recente care sunt foarte prezente pe șosele și care oferă cea mai mare varietate atunci când vine vorba despre modele.
  • Breakurile recente sunt o altă alegere foarte bună mai ales dacă mărimea portbagajului este cea mai importantă pentru tine. Poți alege un model SW, sports wagon, combi sau tourer.
  • SUV-urile care au cel puțin trei ani sunt și ele o alegere bună mai ales dacă ai nevoie de foarte mult loc.
  • Mașinile familiale recente sunt o altă alegere potrivită mai ales dacă vrei să duci familia în vacanță.

Vorbind de maşini de familie, sigure, accesibile, bine echipate, cu siguranţă pe listă găsim modelul BMW Seria 2 Active Tourer, un vehicul care nu pune probleme șoferului şi care vine cu spațiu generos pentru depozitare. Honda CR – V este o altă soluție pentru familişti. Cu un design prietenos, finisaje premium,  un portbagaj spaţio, şi un preţ pe măsură este preferată de cei ce doresc să beneficieze de confort şi fiabilitate. Land Rover Discovery 4 este opţiunea pentru cei ce doresc confort, spaţiu şi dotări numeroase. Preţul unei astfel de bijuterii scade considerabil după 3 ani, deci balanța calitate preţ, face ca această variantă să fie extrem de atractivă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share