19/09/2021

Măsuri de ordine la manifestări sportive și cultural-artistice

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara asigură măsuri de ordine la manifestări cultural-artistice și la meciul de fotbal dintre echipele UTA și CSU Craiova.
Jandarmii vor asigura toate măsurile pentru ca evenimentul sportiv ce are loc sâmbătă, 14 august a.c., pe stadionul “Francisc von Neuman” din municipiul Arad, să se desfășoare în condiții de siguranță.
În localitatea Moldova Nouă din județul Caraș-Severin, vor fi asigurate măsurile de ordine și siguranța participanților la manifestările cultural-artistice „Zilele orașului”. De asemenea, jandarmii timișoreni vor coopera cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad pentru asigurarea măsurilor de ordine la ediția din acest an a evenimentului „Arad Open Air Festival”, în zona Aeroportului Internațional Arad.
Jandarmii recomandă participanților să respecte măsurile de protecție sanitară, indicațiile structurilor de ordine aflate în misiune și să evite implicarea în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share