Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi la protestul din Târgoviște

Jandarmii dâmbovițeni vor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților pe timpul acțiunilor de protest organizate de Asociația Literata, ce se vor desfășura în zilele de 24 și 25 septembrie a.c., intervalul orar 18:00 – 22:00, în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște, precum și pe traseul Piața Tricolorului – Bulevardul Independenței (Piața 1 Mai) și retur, cu deplasarea coloanei de participanți numai pe trotuar.

Adunările publice în zilele solicitate au fost avizate conform legislației în vigoare, organizatorul fiind obligat să ia toate măsurile necesare pentru respectarea prevederilor HG nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, la acțiuni putând participa un număr maxim de 500 de persoane, iar distanța între acestea trebuie să fie de minimum 1 metru.

Jandarmii dâmbovițeni vor acționa pentru asigurarea siguranței participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor, care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, vor relaționa permanent prin echipele de dialog cu organizatorul, astfel încât să fie luate măsuri adecvate pentru siguranța și sănătatea protestatarilor, dar și a celorlalți cetățeni.

Recomandăm participanților să respecte măsurile de protecție sanitară pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19, să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică față de alte persoane prezente.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Distribuie acest articol Oficial Media
Share