Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii dâmbovițeni la o acțiune de protest avizată favorabil

Jandarmii dâmbovițenivor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților pe timpul unei acțiuni de protest, care vadebutajoi, 9 martie a.c., în fața Școlii GimnazialeValea Voievozilor, cu traseu de deplasare (partea pietonală)pe strada Gimnaziului – Calea Domnească și până la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița.

Adunarea publicădin ziua solicitată a fost avizată favorabilîn intervalul orar 13:00-16:00, organizatorii fiind obligați să ia toate măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legislației în vigoare.

Jandarmii dâmbovițeni vor relaționa permanent, prin echipele de dialog, cu organizatorii și vor acționa pentru asigurarea siguranței participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor, care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, astfel încât să fie luate măsuri adecvate pentru siguranța protestatarilor, dar și a celorlalți cetățeni.

Pe această cale, Jandarmeria Dâmboviţa recomandă tuturor participanţilor să să dea dovadă de un comportament civilizat pentru ca adunarea publică să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Totodată, reamintim cetățenilor că ne pot solicita cu încredere sprijinul când situația impune.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share