Măsuri de ordine și siguranță la Festivalul Medieval „Ioan de Hunedoara”

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, la evenimentul cultural-artistic „Festivalul Medieval Ioan de Hunedoara”, organizat la Castelul Corvinilor, în acest sfârșit de săptămână.
Efective de jandarmi vor fi prezente în perioada 06-07 august, în municipiul Hunedoara, pentru ca activitățile să se desfășoare în condiții de normalitate pentru participanți. În acest sens, vă recomandăm să fiți vigilenți în locurile aglomerate, supravegheați copiii, dacă aceștia vă însoțesc la manifestări, acordați atenție bagajelor, respectați regulile stabilite de organizatori și solicitați cu încredere sprijinul forțelor de ordine prezente sau apelați numărul unic de urgență 112, dacă sunteți martorii unui incident.
Toți jandarmii din dispozitiv vor acorda o atenție deosebită combaterii consumului de substanțe interzise, precum și prevenirii oricăror fapte antisociale, astfel încât să petreceți aceste zile în siguranță.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share