Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Măsuri de ordine și siguranță publică în perioada 21-24.06.2024

În minivacanța prilejuită de sărbătorile perioadei următoare, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, este alături de cetățeni și împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, la evenimentele cultural-artistice organizate în zona de competență.

Astfel, efective de jandarmi vor fi alături de participanții la activitățile organizate în județul Timiș, la „Zilele comunei Dudeștii Noi” și la Rugile Bănățene ce vor avea loc în Chevereșu Mare, Săcălaz, Checea, Variaș, Giulvăz, Dumbrăvița si Ghiroda, pentru ca acestea să se desfășoare în condiții de siguranță.

De asemenea, jandarmii Grupării Mobile Timișoara vor fi prezenți și în județul Caraș-Severin, la „Ruga Satului”, eveniment organizat în localitatea Măureni.

Suntem pregătiți să sprijinim comunitatea locală și vizitatorii care vor petrece aceste zile într-o atmosferă de sărbătoare și vă îndrumăm să apelați la noi, oricând considerați că este nevoie, în mod direct, dacă suntem în apropiere, sau prin apel la numărul unic de urgență 112.

Vă dorim să aveți parte de zile frumoase, noi avem grijă să fiți în siguranță.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share