Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Măsuri de ordine și siguranță publică la competițiile sportive din acest weekend

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii Grupării Mobile Timișoara vor fi alături de cei pasionați de fotbal și vor lua măsuri pentru asigurarea ordinii publice la competițiile sportive organizate în zona de competență, astfel:

  • Sâmbătă, începând cu ora 14.00, pe Stadionul „Electrica” din municipiul Timișoara se va desfășura meciul din Liga a III-a de fotbal, dintre echipele SSU Politehnica Timișoara și CS Avântul Periam.
  • Duminică, începând cu ora 11.00, pe stadionul „Michael Klein” din municipiul Hunedoara se va desfășura meciul din Liga a II-a de fotbal, dintre echipele CS Corvinul Hunedoara și CSC 1599 Șelimbăr.

Pentru a preveni producerea oricărui posibil incident, recomandăm tuturor celor prezenți la aceste evenimente sportive, să nu se implice în situații care ar putea să tulbure ordinea și liniștea publică, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Noi suntem pregătiți să oferim sprijin la nevoie și îndrumăm participanții să apeleze la noi, oricând consideră că este necesar. Bucurați-vă de fotbal, în siguranță!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">