Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Măsuri de ordine și siguranță publică UTA-UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948

Duminică, 17 octombrie a.c., începând cu ora 17:30, pe stadionul “Francisc von Neuman” din municipiul Arad, va avea loc partida de fotbal dintre echipele UTA – U Craiova 1948.
Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal cu echipe din cadrul Ligii I.
Suporterii vor avea acces pe stadion începând cu ora 15:30, pe baza biletelor și a documentelor care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice.
Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
Pentru buna desfășurare a competiției sportive, jandarmii recomandă respectarea măsurilor de protecție sanitară, a indicațiilor structurilor de ordine aflate în misiune și evitarea implicării în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.
Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare pentru noi!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share