Matteo Kucich şi Oliver Brynéus au semnat cu Politehnica Timişoara

Suntem încântaţi să anunţăm că goalkeeperul italian Matteo Kucich şi mijlocaşul stânga suedez Oliver Brynéus sunt noii jucători ai Politehnicii. Primul a semnat o înţelegere pe un sezon, cu drept de prelungire pentru încă o stagiune, în timp ce al doilea a semnat pe un an de zile cu clubul nostru.

Matteo Kucich s-a născut pe 1 octombrie 1998, la Triest (Italia). A crescut la Udinese şi Frosinone (Primavera). A mai evoluat la Città di Rieti, Como, FC Trapani, Pisa şi Cavese. Pentru cea din urmă a jucat în 21 de partide de Serie C. În sezonul trecut a fost coleg cu Marius Marin la Pisa, club care a pierdut finala play-off-ului de promovare în Serie A.

„Sunt fericit pentru această nouă aventură, dar nu sunt aici doar în trecere. Sunt aici ca să încerc să-mi las amprenta! Şi să-mi restartez cariera aducând-o pe Poli acolo unde îi e locul. Haide Poli!”, Matteo Kucich

Oliver Brynéus s-a născut pe 5 septembrie 1998, la Halmstad (Suedia). Mijlocaş stânga de profil ofensiv, acesta poate evolua şi în postura de atacant. A crescut la Halmstad BK şi a evoluat în Statele Unite, la nivel universitar, pentru CB Lancers şi Stetson Hatters. A mai jucat în ţara natală pentru Vinbergs şi, ultima dată, la IS Halmia.

„Sunt foarte entuziasmat să fiu aici, la Timişoara. M-am antrenat timp de o săptămână cu băieţii, chiar îmi place foarte mult echipa şi antrenorii. Oraşul este foarte frumos şi de abia aştept să încep să joc, desigur”, Oliver Brynéus

Benvenuto, Matteo!

Välkommen Oliver!

Bine aţi venit la Timişoara!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share