Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Medici din toată lumea fac un apel către oameni. Declarații șocante!

Medici din lumea întreagă au declarat că sunt neîncrezători în vaccinul COVID 19, realizat peste noapte și mai ales asupra efectelor adverse pe care nimeni nu și le va asuma. Tot ei susțin și că aceasta nu este o ”pandemie medicală reală”. Citiți cu atenție fiecare opinie și desigur, treceți prin filtrul propriu al minții. Am încercat să republicam materialul video găsit pe facebook, însă youtbube l-a cenzurat instant, prin urmare am scos declarațiile în textul de mai jos.

Andrew Kaufman, medic și psihiatru criminalist (USA)

Sunt medic și psihiatru criminalist certificat de Consiliu. Această pandemie nu este o adevărată pandemie medicală. Vaccinul-Covid 19 nu s-a dovedit sigur sau eficient deoarece nu a fost suficient timp pentru a fi dezvoltat. În plus, nu există o definiție clară a oricărei noi boli pentru care poate fi testat împotrivă. Nu a existat un virus care să fi fost purificat sau arătat a fi cauza unei boli. Astfel, nu există o țintă pentru un vaccin. Cu toate acestea, concluzia este că, din moment ce nu au avut loc decese suplimentare în legătură cu o boală nouă, pur și simplu nu este nevoie de un vaccin.

Hilda Smith, medic (BELGIA)

Sunt medic belgian și aș vrea să spun că noul Vaccin Covid-19 nu este sigur și că nu există o pandemie globală. De aproape 20 de ani, industria farmaceutică, încearcă să dezvolte vaccinuri Corona, dar nu au reușit niciodată, pentru că au văzut în studiile pe animale că există efecte secundare grave, tulburări autoimune, atunci când animalul a fost expus la un nou virus de tip sălbatic. Aceste tulburări autoimune sunt comparabile cu complicațiile pe care le-am văzut la unii pacienți cu COVID-19. Acum, datorită scuzei unei pandemii globale, industria farmaceutică are permisiunea de a sări peste încercările pe animale. Aceasta înseamnă, că noi, oamenii, vom fi cobaii și am putea avea efecte secundare severe, când suntem expuși la noi viruși.

Nils Fosse, medic (Paragon, NORVEGIA)

Vaccinul Covid 19 nu s-a dovedit sigur și eficient. Este o tehnologie nouă și a fost testat pe câteva mii de oameni în câteva luni. Vă rugăm să vă faceți propriile cercetări. Această nu este o adevărată pandemie medicală. Ratele de deces în Norvegia nu sunt mai mari decât în medie aici.

Elisabeth Evans, medic și cofondator al Alianței pentru Libertatea Medicală din Marea Britanie

Vaccinurile Covid 19 nu s-au dovedit a fi sigure sau eficiente. Credem că este imprudent și inutil să lansăm aceste vaccinuri esențial experimentale care utilizează o tehnologie complet nouă de ARNm la milionae de oameni atunci când există doar date limitate de siguranță pe termen scurt, nu există dovezi că acestea vor preveni transmiterea virusului și fără date de siguranță pe termen lung care să excludă apariția efectelor negative, precum bolile autoimune, infertilitatea și cancerele.

Mohammad Adel, medic din Regatul Unit, membru al Colegiului Regal al Chirurgilor din Marea Britanie și chirurg consultativ

Lucrez pentru Serviciile Naționale de Sănătate în ultimii 30 de ani, cu un record fără cusur. Sunt președntele Organizației Globale Nishtarian, ALL Pakistan Medical Association UK, iar recent am dezvoltat World Doctors Alliance în colaborare cu mii de profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume. Recent am avut un webinar de mare succes și a fost văzut de milonae de oameni din întreaga lume. Susțin cauza umanității, în special în situația actuală a unui efect devastator datorat Coronavirusului și restricției sale impuse publicului.

Vernon Coleman, medic (UK)

Doctorilor nu li se permite să pună la îndoiaă Covid 19 în public. Materialul care conține adevărul despre presupusa boală ți vaccin este interzis. În ultimul an am fost demonizat și mințit, iar o carieră de 50 de ani și reputația au fost distruse de cei care promovează o pandemie care nu a fost niciodată  și d eun vaccin care nu a fost niciodată necesar. Întreaga înșelătorie Covid 19 este, așa cum am spus, din martie 2020, cea mai mare farsă din istorie. Principiul consimțământului informat este esențial în medicină, dar pacienții care au acum vaccinuri nu pot da consimțământul informat, deoarce nu sunt informați. Mulțumesc cerului pentru site-uri precum Brown Youtube, care poartă videoclipuri necenzurate de medici, care au fost cenzurați sau interziși în altă parte.

Dolores Cahillm biolog molecular și imunolog (IRLANDA)

Avem vești bune, Coronavirusul nu a fost sever și restricțiile nu au fost necesare pe cât se credea. Știm  că putem trata simptomele COVID 19 cu succes cu vitaminele D, C și Zinc, și cu medicamnete foarte sigure. Prin urmare, blocarea și măsurile precum carantina, distanțarea socială și măștile nu erau necesare. Și de asemenea, un vaccin, nu este necesar. Nu a existat niciodată o licență de vaccin ARN și acest lucru nu se datorează faptului că au existat multe studii clinice, ci că, îm studiile de siguranță, au existat evenimente adverse semnificative și moarte la animalele care au fost utilizate în aceste studii din ultimii 20 de ani.

Zac Cox, dentist holistic și homeopat, membru fondator al Alianței Mondiale a Medicilor (UK)

Cred că pandemia s-a încheiat fundamental și asta a fost astă vară. Cred cu tărie că nu există date de siguranță pe termen lung pentru niciunul dintre Vaccinurile COVID. Asta înseamnă că în esență, experimentează asupra noastră ceea ce este împotriva Codului de la Nurenberg. Nu voi lua vaccinul.

Anna Forbes, medic și membru în Alianța pentru Libertatea Medicală din Marea Britanie

Această alianță este în creștere și este formată din medici, oameni de știință universitari și avocați. Credem că a existat o supraestimare a riscurilor pentru sănătatea publică din cauza COvid 19, din cauza denaturării datelor și a utilizării necorespunzătoare a testului PCR. Solicităm păstrarea consimțământului informat, alegerea medicală și autonomia corporală. În calitate de doctori, credem că acest lucru este absolut esențial de menținut.

Ralf Sundberg, medic, profesor de chirurgie a căilor rapide la Institutul Karolinska (SUEDIA)

Părerea mea despre această criză actuală de Coronavirus, este că testul PCR este inexact și de fapt provoacă atât de mulți fals pozitivi. Suntem speriați de vaccinare și nu am încredere în acest vaccin.

JOhan Dennis, medic (BELGIA)

Vaccinul Corona nu s-a dovedit sigur sau eficient. Nu există nicio urgență medicală. Este o falsă pandemie. Coronavirusul este în termeni de nocivitate și transmisibilitate comparabile cu o gripă sezonieră. Și nu pot decât să resping măsurile disproporționate luate de către guvernele noastre. Nu există o situație de urgență. Totul a fost orchestrat pentru a te face suficient de înspăimântat pentru a lua vaccinul, care nu este dovedit a fi sigur. A fost dezvoltat prea repede. Nu avem nicio idee care vor fi efectele pe termen lung. Are nevoie de mult mai multe investigații. Nu există grabă sau urgență. S-ar putea să vă schimbe ADN-ul, aceste lucru este ireversibil și ireparabil, pentru toate generațiile viitoare. Un experiment asupra umanității. Nu mi l-aș da niciodată mie, pacienților mei, sau celor dragi. Nu suntem porci de quineea.

Daniel Callum, medic chiropractic din Turpin, Oklahoma, SUA

”Aceasta nu este o adevărată pandemie medicală pe care lumea o suportă în acest moment. Vaccinul nu s-a dovedit sigur, sau eficient și nu îl voi lua, sau recomanda, pentru că nu este sigur, punct.”

Mortiz Von Der Borch, jurnalist medical din Germania

”Nu luați acest vaccin, este periculos. Această pandemie este o fraudă.”

Anne Fierlafijn, medic specializat în boli infecțioase cronice (BELGIA)

Vaccinul Covid 19 nu este dovedit a fi sigur și nici eficient. Și cred că este inacceptabil să se renunțe la toate obligațiile pentru companiile care îl produc. Dacă Farmaceutica nu-și asumă responsabilitatea pentru produsele pe care le fabrică, cum se pot aștepta ca doctorii să le injecteze pacienților lor fără îndoiala că fac rău? Din ce în ce mai mulți, vedem că aceasta nu este o pademia medicală reală. Măsurile pentru Corona au cauzat mult mai multe daune colaterale decât virusul în sine. La nivel mondial vedem că număru cazurilor este prezentat în mod fals, pentru a conduce populația la comportamentul ascultător și la vaccinare. Vă rog, deci, fiți critici. Faceți propriile cercetări și nu lăsați mass-media să vă manipuleze. Cred că este timpul să reacționăm. E Timpul să te ridici pentru libertatea ta, pentru viitorul copiilor tăi. Nu cedați anxietății, polarizării, controlului guvernamental și restricționării libertății voastrem sub pretextul fals al unui virus, pentru că asta se întâmplă.

Tom Cowanm medic (USA)

Vreau să le reamintesc oamenilor să sănătatea nu provine din injectarea de toxine în corpul nostru, ci mai degrabă din a decide ce însemană să fii uman și să urmărești asta din toată inima ta.

Kevin Corbett, asistent medical, om de știință în sănătate din Regatul Unit

Vaccinurile Covid nu s-au dovedit a fi sigure sau eficiente. Covidul nu este o adevărată epidemie medicală. Vaccinurile folosesc produse sintetice care vă vor modifica genele, permițând monitorizarea stării dumneavoastră de vaccinare și producând reacții chimice periculoase. Pri umrare, oamenii de știință cer ca toate vaccinările Covid să fie imediat oprite. Adevărata pandemie este isteria și frica. A început in China și s-a răspândit rapid prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății. Isteria a fost accelerată de corporații care au câștigat financiar prin vânzarea de teste medicale defectuoase, medicamente antivirale toxice și acum vaccinuri. Precauțiile standard care în mod nroaml protejează publicul au fost ignorate din cauza ignoranței, isteriei și profiturilor. De exemplu, vaccinurile nu au fost supuse testelor adecvate de faza 3. Testul Covid PCR este fatal defect. Nu a fost niciodată examinat de către Serviciul Național de Sănătate a Regatului Unit. Nu ar fi trebuit să fie folosit niciodată la persoanele bolnave sau la cei fără simptome. Puteți citi despre defecte ale testului PCR pe www.cormandrostenreview.com

Carrie Madej, medic internist (USA)

Am deținut propria mea clinică și am fost director medical în două clinici diferite, și sunt medic curant pentru studenții la medicină în ultimii 19 ani. Nu există o pandemie mondială de Covid 19. Folosim mecanisme de testare numite PCR care nu au fost niciodată indicate sau create pentru a diagnostica vreo infecție. Nu acesta este modul în care ar trebui să diagnosticăm. În plus, spitalele și medicii primesc stimulente financiare pentru a diagnostica Covid 19. Avem multiple erori de laborator care se întâmplă peste tot în lume, indicând mai mulți falși pozitivi. Nu voi ua vaccinul Covid 19 și nu-l voi recomanda niciunuia dintre pacienții mei. Acest vaccin este experimental pe rasa umană, deoarece propun să folosească ARN mesager modificat sau ADN sintetic modificat pentru corpul uman. Este prima dată când se lansează asa ceva pe rasa umană. Nu știm ce s-ar putea întâmpla cu noi. Ei propun să folosească tehnologia nano lipidelor sau nano tehnologia. Există atât de multe lucruri îngrozitoare diferite care ni se pot întâmpla și trebuie să investigăm asta înainte de a merge mai departe. Acesta este apelul meu de alarmă către lume.

Barre Lando, medic fizician (USA)

Am tratat mulți copii îmbolnăviți prin vaccin. datoriă lipsei testătii adecvate, a condițiilor din jurul preupusei pandemii, aș avertiza cu insistență pe oricine are în vedere administrarea vaccinului Covid 19.

Kate Shemirani, asistent medical (UK)

Nu există o pandemie, nu a fost cu nimic dovedită. Nici Covid 19 nu există, nu s-a dovedit niciodată. Nimeni nu are nevoie de acest vaccin. Dar un singur lucru îl susțin, că guvernele trebuie arestate pentru genocid.

Sandy Lunner, farmacist pensionat (NORVEGIA)

Vaccinurile Covid 19 nu s-au dovedit sigure sau eficiente. Mă voi concentra pe două probleme de siguranță. Vaccinuirle prezintă riscul creșterii imunității, în loc să peotejeze împotriva infecției, vaccinul poate agrava boala, atunci când o persoană este infectată cu virusul. În Marea Britanie, agenția de reglementare a medicamentelor și a produselor medicale a făcut o cerere de urgență. ”MHRA caută urgent un instrument software de inteligență artificială pentru a procesa volumul ridicat așteptat de reacții adverse la vaccinul Covid 19.

Borris Dragin, medic terapii complementare (acupunctură), SUEDIA

Conduc o clinică de medicină complementară de peste 40 de ani. Această pandemie nu este reală. Este o violare asupra drepturior omului, a libertății noastre și a societății. Ar trebui să fii complet nebun pentru a accepta vaccinul experimental netestat, de la un producător criminal, care își grăbește programele de siguranță, care profită enorm din constrângerea oamenilor să și-l administreze. Și chiar credeți cî există undeva în lume o companie de asigurări care ar îndrăzni să asigure un astfel de vaccin? Lăsati-i pe liderii noștri și pe toți ceilalți susținători ai acestui amestec toxic.

Piotr Rubac, medic (POLONIA)

Lucrez ca internist în Germani în prezent. Nu sunt deloc de acord să te vaccinezi cu acest preparat experimental numit vaccin Corona. Fiecare vaccin nou trebuie supus unei perioade de studii clinice care este de cel puțin 5 ani. De ce ar trebui să-mi expun corpul la ceva necunoscut din cauza virusului, cu rata mortalității fiind similară cu cea a virusului gripal sezonier.

Natalia Prego Cancelo, medic (SPANIA)

Vaccinul Covid nu este dovedit a fi sigur sau eficient. Nu există cu adevărat o pandemie.

Rashid Buttar, medic (USA)

Vreau să vă reamintiți că fiecare dintre voi, în mod independent, este un far de lumină pentru cei din jur. Așa că, dă exemplul, ridică-te, continuă să cauți, continuă să vorbești, mai ales pentru copiii voștri. Las-i să vadă ce însemană să fii liber.Permiteți să vă asiste la eroismul vostru și arătați să sunteți dispuși să vă ridicați și să faceți ce este corect, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Nour de San, medic (BELGIA)

Problema nu este principiul vaccinului, ci faptul că ei vor ca noi să credem că a fost posibil să dezvoltăm un nou vaccin în mai puțin de un an, împotriva unei boli, folsind tehnologii adjuvante și pentru a face acest lucru la o scară foarte, foarte mare. Se urmărește să se vaccineze fiecare om de pe pământ. Oricine a lucrat la vaccinuri știe că acestea necesită timp, astfel încât să putem colecta suficiente date pentru a asigura eficacitatea și siguranța acestora și să înțelegem corect efectele pe termen lung asupra sănătății noastre.

Kelly Brogab, medic (USA)

În cea mai mare parte a unui secol, vaccinarea s-a bazat pe știința coruptă, propagandă și suprimarea sistemică a consimțământului adevărat informat. Cu vaccinul Covid am ajuns la un punct de inflexiune în care adevărul este disponibil pentru toți. Veți avea încredere în produsele farmaceutice modificate genetic și a subvențiilor 5G, a tehnocraților eugeniști, cu sănătatea voastră? Sau veți vedea prin pretențiilor lor o agendă transumanistă, care urmărește să vă deposedeze de încrederea în corpul vostru, a oricărei agenții din propria viață și chiar a țesăturii propriei umanități? Vaccinarea este pătrunderea corpului, minții și a spiritului de către stat. Vaccinul Covid 19 nu este dovedit sigur sau eficient. Nu există o pandemie adevărată.

Konstantin Pavlidis, profesor de științe cognitive, cercetător biomedical (UK)

Simt că virusul Covid 19 nu este o adevărată pandemie medicală. Și din acest motiv, vaccinul care este produs, nu este sigur și eficient, deoarece există 4 etape. Etapă asimptomatică latentă, etapa de dezoltare în care există o manifestare a simptomelor. Virusul convinge celulele T cp nu este un invadator și apoi intră în sistemul imunitar. A patra etapă este scăderea prezenței virusului, unde este nedetectabil prin orice test și nu este prezent în lichidele din corp. ADN-ul viral dvine o parte a celulelor imune ale ADN-ului gazda. Deci, din acest motiv niciu test Covi nu este cu adevărat corect și niciun vaccin produs nu ar putea fi corect, deoarece păcălește sistemul imunitar să reactioneze ca și când ar exista un atac viral real iar acest lucru declanșează monocite în încercarea de a accesa celulele imune de memorie. Aceste acțiuni apar ca simptome virale de exemplu oboseală cronică, contracții musculare sau tulburări de sănătate mintală, variind de la depresie la tendințe suicidare. Și toate acestea sunt de fapt efecte secundare ale influenței vaccinului.

Sherri Tenpenny, medic (USA)

Să știți că atunci când dezvoltă acest lucru (vaccinul) se află sub umbrela Legii PREP din 2005. Au o protecție completă a răspunderii. Nu le puteți da în judecată și nu aveți niciun recurs dacă acest vaccin vă dăunează. Au încercat să dezvolte un vaccin coronavirus din 2002 de când am avut SARS și fiecare studiu pe care l-au făcut pe animale, în special pe dihori, pentru că au un sisistem imunitar care imită cel ami mult sistemul imunitar al oamenilor. Dihori, iepuri, șobolani,, toate animalele au ajuns la un răspuns paradoxal, în care nivelurile de anticorpi care erau foarte ridicate au accelerat de fapt infecția, au agravat-o mult ș au permis ca bucațile virsului să intre în celulă, și să fie încorporat în ADN-ul destinatarului acelui vaccin, printr-un proces numit transducție. Transducția pune ireversibil virusul respectiv, bucățile de virus în ADN-ul tău și se transformă în celulele tale.

Senta Depudyt, jurnalist independent, apărător al sănătății copiilor în Europa, alături de Robert F Kenney JR.

Vrem să vă alertăm de faptul că vaccinurile actuale sunt un produs experimental, bazat pe injectarea de material genetic în noi înșine, în celule noastre. Riscul utilizării acestor noi tehnologii asupra oamenilor și a mediului nu este cunoscut, deși ar putea avea consecințe ireversibile. În aprilie, legea privind accelerarea pandemiei a UE a permis producătorilor de vaccinuri să aibă un permis gratuit pentru siguranță. Iar pe 15 iulie, Parlaementul European a fost de acord să elimine necesitatea evaluării riscurilor solicitate în conformitate cu GMO. Această decizie a fost luată în 10 zile. Nu au existat rapoarte științifice, nici audieri în comisia de sănptate, nicio dezbatere și amendamente înainte de acest vot. Deci, Health DEfense Europe a solicitat anularea acestei decizii la Curtea Europeană de Justiție din Luxemburg. Vă rugăm să împărtășiți aceste informații, deoarcee este extrem de important să înțelegeți că vaccinurile nu sunt sigure. Legiuitorii noștri au abandonat principiul precauției, punând o credință oarbă într-un experiment periculos.

Heiko Santelmann, medic (Germania)

Acum lucrez in Norvegia. Lucrez cu cabinetul general de 40 de ani, fac cercetări de 20 de ani, în ultimii 10 ani în special pe vaccinuri. Trebuie să strig că nu este o adevărată pandemie medicală, și nu s-a dovedit că vaccinul Covid 19 este sigur sau eficient. Sunt de acord cu Britih Medical Journal că testarea nu se face onest. Efectul afirmației de 90% este într-adevăr doar 0,2% dacă studiați rezultatele. Mă întreb de ce Gates și teroriștii săi conspiraționiști au cheltuit miliarde pentru a dezvolta vaccinuri care pot steriliza bărbații, femeile și chiar copiii lor nenăscuți?

Margareta Griesz- Brisson, medic neurolog Germania

Măsuri uniforme și forțate, măsuri medicale sau lipsite de etică și nu pot di puse în aplicare pe o populație fără apărare, nici ca test, nici ca vaccinuri. Orice intervenție medicală, testare, tratament sau vaccin poate să le pună în aplicare doar într-un mod etic și legal, pe baza unei considerații medicale individuale, a consimțământului pacientului bine informat și a dovezilor clinice de inofesivitate fără îndoială.

(Sursa video documentare: pagina de facebook Ursache Florin)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share