Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

MELODII CARE AU O VIBRAȚIE ÎNALTĂ

În lista de mai jos o să găsești câteva melodii calibrate de Hawkins ca având o vibrație înaltă și o să dau cifra pentru fiecare în parte. Pe lângă cele calibrate de Hawkins am adăugat și eu trei melodii pe care le-am și calibrat desigur și am adăugat cifrele și pentru ele în așa fel încât fiecare piesă din articol să aibă și vibrația măsurată pe scara logaritmică de la 0 la 1000 unde 600 reprezintă iluminarea.

Muzica are efect terapeutic. Armonia creata de muzica are efect prin intermediul vibrației sale asupra apei din organismul nostru și implicit asupra mediului intern. Cred ca știți demonstrațiile lui Masaru Emoto asupra apei și formei pe care o iau moleculele de apa din punct de vedere geometric, atunci când apa se afla intr-un mediu în care exista o muzica frumoasa sau multă pace și armonie. Asa se întâmplă și în corpul nostru care conține un procent mare de apa. Refacerea echilibrului energetic este cheia sănătății, de aceea alături de acupunctura, homeopatie, o viata echilibrata, avem și muzica ca dar divin.” ( Violeta Elena Botescu, medic homeopat și acupunctură)

 

Consciousness

Fiindcă articolul precedent conținea hit-uri muzicale românești care te țin departe de abundență, am pus prima în lista de mai jos o piesă care nu blochează abundența ci o invită în viața ta:

1. PENNIES FROM HEAVEN

 

Această melodie calibrează la 420. Are o linie melodică destul de prietenoasă. Însă versurile invită clar abundența în viața ta. Practic ideea principală pe care o transmite piesa e că din cer plouă cu bani, iar tu nu trebuie decât să ai grijă să ai umbrela invers în așa fel încât să îi culegi direct în umbrelă.

2. ROBERT GASS – ALLELUIA

Această melodie calibrează la 700. Adică este cu 100 peste nivelul iluminării care este 600. Și este melodia care calibrează cel mai înalt din toate calibrările pe care eu personal le-am văzut la Hawkins.

Ea reprezintă o suprapunere între o altă melodie și un cor care tot repetă pe note cuvântul „Alleluia”. Ascultând-o am simțit vibrații armonioase, lucru pe care îți doresc și ție să îl experimentezi.

3. CE LIBERI AM FI

Această melodie calibrează la 460. Iar mie personal mi-a plăcut din prima secundă în care am auzit-o. De atunci i-am tot dat share pe facebook cu diverse ocazii. Ținând cont de faptul că dacă iei la întâmplare o piesă care se aude la radio în România, atunci când o calibrezi obții o cifră sub 200 sau în jur de 200, să asculți „Ce liberi am fi” este clar o variantă mai înțeleaptă și care te aproprie de vibrații armonioase. Cifra 460 este între nivelul înțelepciunii care este 400 și nivelul iubirii care este 500.

4. ODA BUCURIEI 

Această melodie calibraează la 602. Muzica lui Bethoven în ansamblul său după calibrarea lui Hawkins are drept vibrație cifra 510. După măsurătoarea care a fost făcută pentru scrierea acestui articol, se pare că Oda Bucuriei este puțin peste medie.

Pe lângă asta, dacă ești familiarizat cu Ho oponopono, ascultarea Odei Bucuriei funcționează și ca unealtă de curățare. Dacă nu ești familiarizat cu Ho oponopono, îți spun că această denumire ciudată este numele dat unei unelte de curățare a programelor din subconștient. Deci ascultând Oda Bucuriei din subconștient pleacă tot felul de programe inutile și care nu făceau altceva decât să te saboteze.

5. CANON IN D

Această melodie calibrează la 645. Și o să vezi că cea de-a doua melodie din prezenta listă este practic o readaptare a „Canon in D” prin adăugare de versuri.

Ce a fost observat în măsurători e că atunci când adaugi versuri pe un instrumental de obicei vibrația scade, nu o crește. Robert Gass a obținut o excepție de la regulă fiindcă a adăugat cuvântul „Alleluia” care dat fiind faptul că are o vibrație înaltă, a ridicat vibrația melodiei. 

Te invit ca într-o zi să faci un test și în timp ce lucrezi sau stai prin casă, permite acestei melodii să ruleze pe fundal. Și la finalul zilei întreabă cum ți-a fost ziua. Sunt șanse foarte mari să experimentezi o zi armonioasă dacă pe fundal rulează o melodie care depășește vibrația iluminării(600) așa cum este melodia de față.

6. AMAZING GRACE

 

Această melodie calibrează la 575. Și sunt șanse foarte mari să o fi auzit deja cu diverse ocazii. Americanii o cântă pe la tot felul de evenimente și ocazii speciale. Dacă intri pe youtube o să o găsești în interpretarea a o sumedenie de artiști de talie mondială.

Dat fiind cifra la care calibrează, melodia a fost scrisă în mod sigur sub inspirație divină și face și referire de fapt la grația Divină.

7. AVE MARIA

Această melodie din listă calibrează și ea tot la 575. Orientativ, cifra 540 reprezintă nivelul iubirii necondiționate. Deci Avem Maria nu numai că depășește nivelul iubirii care este 500, dar este și dincolo de nivelul iubirii necondiționate care este 540.

La fel de cunoscută ca și Amazing Grace, o găsești pe internet în interpretările diverșilor artiști de renume mondial. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să o adaugi în playlist și să te bucuri de vibrație înaltă.

8. SANTANA

Această ultimă melodie este adăugată mai mult ca o curiozitate neașteptată aici. Ea calibrează puțin peste nivelul iubirii care este 500. Mai exact calibrează la 515 și este o piesă care se încadrează relativ în era modernă a muzicii. Așa că bucură-te de ea.

***

La final o să îți mai dau câteva informații generale pe lângă cele 8 melodii despre care acum știi că sunt armonioase și calibrează sus.

Aceste informații includ calibrările generale a întregii opere pentru anumiți artiști de care e posibil să fi auzit.

Giacomo Puccini – opera sa calibrează ——— 550

Opera lui Mozart ——————————— 540

Bach ———————————————– 530

Muzica lui Bob Dylan —————————- 504

Chopin ——————————————– 500

Johannes Brahms ——————————– 495

Iar muzica formației Beatles ——————– 460

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i un share pe rețele sociale pentru ca și prietenii tăi să asculte muzică de vibrație înaltă.

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu- fiimplinit.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share