Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Membru în Consiliul Cititorilor Oficial Media

Astăzi puteți alege pentru voi, dragi prieteni, puteți alege să fiți parte a unei echipe de luptători. Binele nu pică singur din cer, iar unii dintre noi nu stau să privească, ci acționează. Fii cel care schimbă lumea începând schimbarea cu tine însuți, devino Membru în Consiliul Cititorilor Oficial Media!

Abonat Oficial Media

Dacă te-ai hotărât că așa nu mai merge, că lucrurile nu se mișcă dacă noi înșine nu ne mișcăm, atunci acesta este momentul în care începi cu tine. Poate părea greu dar viața ne-a învățat că nimeni nu face nimic în locul nostru de aceea am deschis o Adunare a Cititorilor în care un Membru în Consiliul Cititorilor Oficial Media poate trimite sesizări, impresii și opinii pe adresa de email contact@oficialmedia.com

Cum se utilizează abonamentele-donații ale membrilor

1. De asemenea, membrii pot veni cu sugestii, cu soluții pentru anumite probleme și pot propune diverse teme de abordat atât editorial cât și social. Această donație-abonament din partea unui Membru în Consiliul Cititorilor Oficial Media, face ca un lucrător din echipa noastră să poată sta zi de zi, 30 de zile pe lună, 365 de zile pe an de vorbă cu dumneavoatră, să creeze conexiuni între terțe părți în vederea unor acte caritabile.

2. Împreună putem descoperi cazuri sociale care au nevoie de sprijinul nostru, cotizațiile-donații ale membrilor pot ajuta la costurile de transport, la deplasarea echipei noastre în teren pentru descoperirea familiilor sărace, pentru ajutarea semenilor noștri uitați de lume.

3. Vom fi mereu în contact cu dumneavoastră și vom dezbate proiecte și posibilități de acțiuni împreună cu Membrii Consiliului și cu Sfatul Popular Oficial Media. Un membru în Sfatul Popular are drept de publicarea unui articol pe lună la fiecare 5 unități achiziționate.

4 euro pentru un pas spre lumea pe care o ceri!


Donația de Membru in Consiliul Cititorilor este într-un cuantum simbolic de 19,8 lei sau 4 euro pe lună și poate înceta oricând doriți. De menționat că membrii consiliului cu 10 unități achiziționate întră în Sfatul Popular Oficial Media. Detalii aici!

Devino Membru în Consiliul Cititorilor Oficial Media, fă primul pas spre lumea în care dorești să trăiești! Datele personale ale membrilor nu sunt publice.

Click pe paypal sau pe cardul de credit în funcție de modalitatea de plată aleasă.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share