21/04/2021

Memorabil: tată și fiu în finala celei mai mari competiții de arte marțiale din România

World Cup Judgement Day s-a desfășurat în perioada 14-15 septembrie 2019 în Sala Sporturilor din capitală. Memorabilă finala de la Nunchaku Fight 95 kg, acolo unde tatăl și-a întâlnit fiul în lupta pentru medalia de aur și cea mai înaltă treaptă a podiumului.

tata si fiu in finala

Târgoviște a dat 4 sportivi, 4 rezultate remarcabile pentru județul Dâmbovița: trei medalii de aur și una de argint. Tată și fiu în finala celei mai mari competiții de arte marțiale din România. Câștigător fiul. Campion Marin George Mihai, Vice-campion Marin Marius. Aurul și argintul au mers la Târgoviște, în aceeași familie de sportivi.

”Sunt mai mult decât mulțumit că am pierdut în fața ta, Marin Mihai. Am văzut că sunt în formă și pot depăși adversari mult mai tineri decât mine.”, declară tatăl și maestrul Marius Mihai Marin după finala cu fiul său la categoria 95kg Nunchaku Fight.

Ceilalți doi fii, campioni la categoriile lor. Târgoviște pe cea mai înaltă treaptă. Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște cucerește la această competiție cele mai înalte trepte ale podiumului.

Gabriel Marin câștigator al World Cup Judgement Day -70kg juniori 2019, medaliat cu aur.

David Marin câștigator al World Cup Judgement Day -75 kg medaliat cu aur în fața favoriților din Bulgaria.

”Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște vă mulțumește tuturor pentru susținere, mai ales târgoviștenilor noștri și sponsorului nostru ”Flax Computers” la cel mai mare eveniment de arte marțiale din acest an din țara noastră. Vreau să îmi felicit sportivii și în aceași timp toți partenerii de antrenament care fac parte din clubul nostru, Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Marțial Arts Târgoviște!

Specific încă o dată faptul că orice practicant de arte marțiale care vrea să facă parte din echipa noastră are șansa să obțină performanțe deosebite la rândul lui și dacă are ambiție și se dedică acestui sport, îl așteptăm în club. Am dovedit asta și prin rezultate nenumărate și cu alți sportivi, așa că dragi prieteni și elevi vă aștept la sală!” Marius Marin.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share