Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

MERCUR ÎN MERS DIRECT ÎN LEU, 19 AUGUST 2018- Avem parte de revelații

MERCUR ÎN MERS DIRECT ÎN LEU, 19 AUGUST 2018

“Caci nu e nimic ascuns care sa nu se dea pe fata.”Marcu 4.22

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 11 :31 Leu dar pana pe 2 septembrie cand ajunge pe gradul 23:27 Leu (gradul inceperii miscarii aparent retrograde),  inca mai suntem sub influenta amagitoare a  lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale  11-24 Leu pentru a treia oara. Putem profita in urmatoarea perioada de analizele facute, de detaliile gasite in domenii importante din viata noastra ( asta in functie de casa astrologica pe care Mercur a strabatut-o), suntem ajutati sa facem ordine in mintea noastra.

De regula, o planeta retrograda marcheaza o perioda in care evenimentele par inevitabile sau predestinte in sfera ei de influenta iar Mercur retrograd in Leu a avut in fisa postului: comunicarea, creativitatea, ceea ce ne place, iubirea, copiii, autoritatile, liderii, transportul, ideile fixe, mandria exagerata. Problemele nerezolvate din trecut au tendinta de a reinvia pentru a fi intelese si rezolvate. Marea lectie de viata a lui Mercur retrograd in Leu este toleranta, iubirea neconditionata. Exprimata negativ, aceasta energie devine egoista, dramatica, solicita atentie si respect, aduce lupte pentru obtinerea rolului principal intr-un domeniu al vietii. Omul devine un jucator si un speculator fara succes, se crede stapanul lumii.

Acuma, Mercur in Leu va continua sa aduca o mare sensibilitate la critici, la orice altceva in afara de lauda. Indiferent de reactii, aroganta mentala deschide cartea de vizita a acestei energii. Ego-ul intra in joc foarte puternic atunci cand vine vorba de analize intelectuale. Cu intelectul de mana cu egoul, capacitatea de a separa faptele de fictiune este afectata. Leul cere atentie si respect iar Mercur in Leu va face pe multi sa lupte pentru a fi in centrul atentie chiar si prin dramatizarea unor idei, creatii, jocuri. Mandria creeaza destule probleme acuma, trebuie sa cultivam toleranta fata de defectele celor din jur, sa invatam ca nimeni nu este perfect aici pe pamant, sa ne axam mai mult pe noi, pe corectarea defectelor noastre.  Viata este o mare batalie a ideilor oamenilor si nu numai cele bune supravietuiesc. Multe idei groaznice pot ocupa scena vietii, pot invada viata noastra, pot da un spectacol pe cinste(Leu). Acuma, trebuie sa fim atenti, sa invatam sa gandim singuri, sa avem propriul punct de vedere, sa gandim cu inima si sa iertam prostia, sa acceptam unicitatea fiecaruia.

Vreau sa ma trezesc spune Mercur in Leu dar trezirea lui este asemeni unei dimineti in care auzi ceasul dar il opresti si mai stai in bratele somnului, este un alt fel de somn care de multe ori oboseste. Cu Mercur in mers direct in casa XII, continuam sa comunicam, sa percepem ideile celorlalti dar si ideile noastre, cam in ceata. Capacitatea de a comunica in mod clar devine confuza, denatureaza faptele, induce neintelegeri. Odata cu trecerea lui Mercur in mers direct nu inseamna ca vom vedea prea clar realitatea daca vom refuza ajutorul intuitiei, credintei, ghidarii divine. Mercur in Leu in casa XII ne pune sa inotam prin viata asemeni unui peste condus de simturile lui sau asemeni unui peste luat de val. Nu trebuie uitat ca Mercur este mesagerul lui Dumnezeu, este magicianul care ne invata ca o buna comunicare reduce distanta, ne ajuta sa calatorim in toate dimensiunile si in toate directiile. Aceasta energie poate sa ne ajute sa ne concentram in continuare pe scopul nostru adevarat, pe vindecare, pe eliminarea ideilor toxice iar compasiunea, dragostea neconditionata, credinta, respectarea poruncilor divine, sunt cai catre evolutie. Acuma, planurile secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, ideile rautacioase, sunt aduse in lumina.

Iesind din retrogradare, Mercur in mers direct in Leu face un sextil benefic cu Venus in Balanta ceea ce arata o mare oportunitate de a rezolva unele conflicte in relatii, in relatia cu rudele, in mediul in care traim.

Tot Mercur in mers direct in Leu este provocat de Jupiter in Scorpion iar credulitatea, lipsa de judecata, scandalurile, calomnia, aduc mari pierderi,  necazuri, esecuri in viata. Inainte de toate, Jupiter este un zeu al legilor, care imparte dreptatea, isi protejeaza supusii, ii rasplateste sau ii pedepseste. Acuma, dezacordul intre gandire si lege conduce la actiuni in afara ordinii, actiuni lipsite de precizie sau care poarta pecestea lipsei de onestitate. Gandirea e mai putin limpede si putem avea dificultati in ierarhizarea faptelor, ne putem insela cu usurinta asupra motivatiilor celorlalti ca si asupra celor personale, ne sare mustarul din te miri ce. Pe cei care vrea sa-i piarda, Jupiter le ia mintile asa ca, va recomand cumpatare, prudenta. Tacerea e de aur.

Simbolul Sabian pentru gradul 12 Leu, gradul intoarcerii in mers direct a lui Mercur: “ O serata a adultilor pe o peluza luminata de felinare multicolore”. Suntem incurajati sa ne manifestam unicitatea noastra cu bucurie si cu pasiune, sa ne acceptam unii pe altii. In Coran, Gabriel ii spune lui Mohamed : “Stii, n-ar mai fi existat rele in lume daca v-am fi creat pe toti asemenea. Dar Dumnezeu nu a dorit asta si a insistat ca fiecare creatura sa fie unica”. Dar trebuie sa invatam ca fiecare dintre noi are mintea lui, ideile lui si sa ne acceptam fara sa ne dam in cap, fara ura si cu multa toleranta. Avem aceeasi sursa, suntem toti copiii( Leu) lui Dumnezeu.

Cereti indrumare de la Arhanghelul Uriel, este ghidul celor care cauta iesirea din ignoranta. El protejeaza pe toti cei care cauta intelepciunea spirituala, adevarul divin. Numele lui inseamna “Dumnezeu este lumina“. Este psihologul ingerilor. Ne aduce lumina asupra oricarei situatii incurcate si ne arata cum putem sa o rezolvam mult mai usor. Este de ajutor elevilor, studentilor si oricarei persoane care are nevoie de asistenta intelectuala prin luminarea mintii cu informatii, idei, revelatii si viziuni. Ne conecteaza`la intelepciunea infinita a lui Dumnezeu, sprijinandu-ne in toate demersurile noastre intelectuale. Este cel care poate aduce alinare si vindecare in timpul dezastrelor naturale (cutremure, inundatii, incendii, uragane, tornade, s.a.m.d.). Uriel aduce Lumina Lui Dumnezeu in orice intuneric al confuziei, este bine sa il invocam cand avem de luat decizii, cand dorim rezolvarea conflictelor si eliminarea emotiilor distructive cum ar fi anxietatea si furia. Arhanghelul Uriel ofera capacitate de introspectie, aduce claritate, pace, ne reveleaza modalitati intelepte de actiune, sustine ideile inventive si studiul.

“Arhanghel Uriel am nevoie de tine! Inconjoara-ma te rog cu lumina ta si adu pace in Fiinta si in viata mea si multumesc ca faci asta. Iti multumesc ca ma ajuti sa elimin blocajele mentale sau emotionale care imi provoaca temeri de orice fel. Iti multumesc ca ma ajuti sa inteleg cine sunt eu cu adevarat, ca inteleg toate experientele prin care trec, multumesc ca ma ajuti sa evoluez ! Multumesc Arhanghel Uriel pentru intelepciunea si indrumarea pe care mi le oferi! Asa sa fie, asa si este, amin!”

Adriana Tudosa- https://adriana-astro.com/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share