Mesajul îngerilor pentru luna DECEMBRIE

ingeri-decembrieAtmosfera generala

Este o luna in care o sa echilibram mentalul cu emotiile, o sa avem mai multa incredere in cine suntem si energia pe care noi o aducem in tot ceea ce facem. Incepem sa ne cunoastem fiecare amprenta si ne asumam asta. Daca inainte spuneam cu jumatate de gura: “stii, eu fac chestia asta…”, acum ne asumam, stim ce stim, stim ce rol avem si suntem impinsi sa ne aratam lumii, sa stralucim, sa curgem si sa fim acolo unde este nevoie de noi. Ne vom trezi (si pentru noi o sa fie o surpriza) spunand: „Eu fac asta. Eu vreau sa-ti trasmit mesajul asta, eu vreau sa fac proiectul asta, o sa scriu despre ceea ce simt, etc.” O sa trecem peste teama ca poate nu ne intelege nimeni, pentru ca este doar o teama, o credinta si nu neaparat adevarul.

De asemenea, in decembrie, sa cerem sfatul oamenilor din jurul nostru si mai ales a oamenilor care pot sa aiba o perspectiva obiectiva si care pot sa ne ajute: profesionisti, mentori, etc. E important in decembrie sa fim impartiali, sa fim diplomati, sa lasam geniul, ideile sa iasa la suprafata, vom putea avea acele sclipiri, vom putea avea acele idei fantastice pe care la un moment dat sa le putem pune in practica.

Tinerea de cuvant, de promisiune e foarte importanta. Asadar sa nu uitam sa fim profesionisti si sa ne onoram pe noi si pe ceilalti.

Arhanghelul Mihail ne spune ca rugaciunile noastre au fost auzite, ca nu putem fi imediat cea mai buna versiune a noastra sau nu putem imediat sa materializam ce ne dorim, de cele mai multe ori, trebuie sa lucram ca sa ajungem unde ne dorim si trebuie sa avem rabdare. Copilul nu merge din prima luna, ii trebuie 1 an de zile ca sa mearga. Deci, trebuie sa avem mai multa rabdare pentru ca anumite lucruri pe care ni le dorim necesita timp. Cand punem o samanta, avem nevoie sa avem rabdare pana la primavara, nu putem sa tot o scoatem si sa vedem daca a crescut ceva sau nu. Deci, o sa fim provocati sa credem in proiectele noastre si in ceea ce suntem.

De asemenea, o alta tema care ne va preocupa in decembrie este iertarea. Este necesar sa ne iertam si sa iertam ca parte din curatenia pe care o avem de facut pentru a intra cu dreptul in noul an, un an special cu vibratia 1, un an de noi inceputuri. Pentru a ne ierta o sa fie nevoie sa fim mai blanzi cu noi, sa avem mai multa grija de ce ne spune sufletul nostru si sa ne imaginam unde vrem sa ajungem, atunci nimic nu ne va sta in cale si orice obstacole am avea acestea se vor disipa pentru ca credinta, iubirea, iertarea disipa orice fel de greutate.

(…) Renunta la tot felul de bilanturi legate de lucruri pe care nu le mai poti schimba si umple-ti inima de recunostinta pentru ceea ce ai realizat. Va aparea la sfarsitul acestui an energia lipsei: Nu am facut aia!, Imi lipsesc asta si asta!, renunta la aceasta atitudine si incarca-te cu recunostinta si iubire pentru tot ce ai trait. A fost un an provocator si meritam fiecare felicitari pentru cum am reusit sa trecem prin el. Felicita-te in loc sa te blamezi. Meriti! Una din lectiile importante de anul acesta a fost lectia puterii personale. Esti puternic iubind, asumandu-ti vulnerabilitatea, autenticitatea, stiind cand sa renunti si facand loc pentru lucrurile magice ce stateau la usa sa intre in viata ta.

Delia Mureșan

Citește continuarea pe deliamuresan.ro

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share