Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Mesajul îngerilor pentru luna septembrie 2018

Mesajul îngerilor pentru luna septembrie 2018. Atmosfera generala

In luna septembrie avem o energie care ne aduce cu picioarele pe Pamant. Vom fi mai creativi, ne vom simti impliniti. Va fi mai multa creativitate, va fi mai mult un sentiment de implinire, de bine, incep mai multe lucruri sa se aseze. In special pentru ca simtim ca ne-am gasit „tribul”, am gasit oamenii si mediul in care sa ne simtim bine, sa nu ne mai justificam, in care putem sa fim noi. Vom putea primi recunoastere, confirmari sau informatii care sa ne ajute mult in ceea ce vrem sa facem. Daca pana acum poate simteam ca suntem singuri, neintelesi sau ca parca doar noi suntem in situatii dificile, intalnim tot mai multa lume care a trecut prin ceva similar, care ne confirma ca nu suntem singuri, ba mai mult ne felicita, primim recunoastere, ni se cer amanunte legat de cum am reusit noi in acest moment.

Cumva luna aceasta este nevoie sa impartasim fiecare din experientele traite pana atunci pentru ca in felul acesta vom fi un exemplu pentru cei din jur. Nici macar nu o sa ne dam seama dar vom ajunge in contexte pe care abia dupa ce plecam vom intelege ca era nevoie de noi, de experienta noastra, de energia noastra. Asadar sa acceptam invitatii la evenimente, sa socializam mai mult in aceasta luna si sa fim de ajutor cu un mesaj, o informatie celor care cer si care au nevoie de acest lucru. Va fi o luna in care vom da si vom primi informatii pretioase.

De asemenea este o luna in care va fi nevoie sa invatam sa lucram in echipa, sa delegam si sa fim mai eficienti in tot ceea ce facem. Putem eficientiza modul in care muncim, invatam cum sa nu mai tragem de timp si sa ducem la bun sfarsit ceea ce incepem. Putem sa invatam tot ce tine de tehnologie, aspecte care ne vor usura munca. Se pot face descoperiri in aceasta luna legat de tot ce inseamna social media sau se pot imbunatati modalitatile prin care socializam unii cu altii, offline dar si online. Tot ce tine de investii in marketing vor fi de bun augur in aceasta luna.

Arhanghelul Mihail ca si completare ne spune: „Decide sa fii fericit acum!” In aceasta luna sa nu mai amanam lucrurile care sunt importante pentru noi, sa ne hranim sufletul, sa gasim ceva frumos in fiecare provocare, in fiecare persoana, sa fim recunoscatori pentru fiecare moment pe care il traim si sa gasim partea pozitiva din tot ceea ce ni se intampla. In momentul in care decidem sa fim fericiti este acel moment in care ne deschidem spre alte experiente, in care ne ridicam vibratia si ne bucuram de cine suntem cu adevarat.

Putem spune ca in aceasta luna „norocul se arata doar celor curajosi.” Suntem impinsi sa privim dincolo de aparente, sa indraznim mai mult, sa facem lucruri noi si inedite, lucruri care pornesc din adancul sufletului nostru. Din aceasta cauza, asa cum am spus mai sus, este important sa ne inconjuram cu oameni care ne inteleg si sa nu ne lasam influentati de cei care vor in continuare sa ramana in zona de confort. Orice actiune indrazneata, orice idei „crete” avem sa le lasam sa iasa si sa le plantam. Vor da roade cand nu ne asteptam dar acum este perioada cea mai propice sa facem asta. Asadar multa actiune insa sa nu ne repezim si sa avem incredere ca tot ce este spre binele nostru va veni cu usurinta si gratie. Detasarea, curgerea ne vor ajuta in aceasta luna si sa vindecam rani vechi, iar actiunea ne va ajuta sa spargem tiparele vechi pe care le tot repetam pentru ca ni se creeaza un alt context.

 

In prima parte a lunii

Pana pe 11 septembrie parca simtim ca respiram mai usor. Dupa o perioada in care parca am fost tinuti in frau, parca nimic nu ne iesea si in plus parca problemele nu se mai termina, acum parca primim o gura de aer proaspat. Simtim ca tot ce a fost mai greu a trecut, ca ne adunam fortele si ne pregatim pentru o noua etapa care ne va aduce mai aproape de noi. In aceasta perioada este posibil sa ne punem tot felul de intrebari legat de ce ne dorim, care sunt prietenii nostri, cu cine rezonam si care sunt cei care ne influenteaza, ce am putea schimba si cum am putea sa ne traim viata diferit. Parca ne vine mai usor sa facem alegeri acum si sa actionam facand loc in jurul nostru. Legat de anumite proiecte sau intentii ne rugam pentru un miracol si invatam sa facem un pas in spate pentru ca ceea ce este potrivit pentru noi sa se intample. Vorbim mai multe cu alte persoane legat de preocuparile noastre, facem tot ce tine de noi sa ne aliniem cu noua noastra versiune. Am facut un salt iar acum ne redresam si vedem care sunt schimbarile necesare pe care trebuie sa le facem. De asemenea vorbim mai des cu visatorul din noi, astfel incat sa stim incotro vrem sa mergem si sa ne bucuram de tot ceea ce ni se asterne in cale. Vor fi momente in care vom socializa foarte mult, iar altele cand ne retragem, simtind nevoia sa avem spatiul nostru sacru, locul in care sa ne incarcam si in care sa ne accesam pacea interioara.

 

In a doua parte a lunii

Din 12 pana pe 22 septembrie suntem un pic zgaltaiti. Deranjam cu felul nostru de a fi, cu faptul ca nu mai acceptam sau nu mai inghitim tot ce ni se serveste. Intelegem ca este ok sa fim diferiti, ca nu toata lumea trebuie sa ne placa si ca este timpul sa ne iubim asa cum suntem. Este o perioada magica sa lucram cu noi, sa schimbam la noi ce putem schimba si sa acceptam ceea ce nu putem schimba. Va fi important in aceasta perioada sa practicam acceptarea si recunostinta pentru tot ceea ce ne face pe noi unici si deosebiti. Dumnezeu te iubeste pentru cine esti TU si nu trebuie sa ne conformam sau sa incercam sa fim ca altii. Acest proces de transformare si acceptare va dura, insa acum este o perioada in care vom fi mai constienti de darurile noastre si de contributia noastra in lume. Arhanghelul Metatron vine sa ne mai scuture si sa ne arate unde anume facem compromisuri si sa stim exact care sunt prioritatile noastre in acest moment. Unde anume iti pui tu amprenta personala? Ce anume din tot ceea ce faci te reprezinta? Uite cum invatam sa ne apreciem mai mult si sa ne iubim mai mult. Sa fim atenti la revelatiile si constientizarile pe care le avem, suntem incurajati acum sa ne implicam in orice fel de munca de auto cunoastere si vindecare.

 

In ultima parte a lunii

Din 23 septembrie pana la finalul lunii impartasim mult cu ceilalti, ne descoperim prin intermediul celorlalti si ne regasim in povestile de viata ale celor din jur. Va fi o perioada in care vor fi multe intalniri de destin, putem intalni persoane care ne vor raspunde la intrebari nerostite, putem regasi „frati” si „surori”, persoane alaturi de care ne simtim acasa. Parca ni se deschide inima si suntem constienti de bucuriile simple dar care ne intregesc. Realizam ca avem doar o viata si este important sa o petrecem in asa fel incat sa fim multumiti, sa simtim ca tot ce facem are sens si ca suntem intelesi si sustinuti de cei din jur. Este posibil sa plecam intr-o calatorie in care sa ne regasim, in care sa stam mai mult cu noi si sa aflam ce vrea sufletul nostru si care sunt actiunile necesare pe care trebuie sa le facem. Vom imprastia din energia nostra, din tot ceea ce invatam cu ceilalti si asta ne va ajuta sa integram mai usor lectiile, unele poate dure, prin care am fost nevoiti sa trecem. Spre exemplu, putem fi invitati sa vorbim despre o experienta prin care am trecut in felul acesta fiind de ajutor celorlalti. Ni se cere sa ne aliniem cu cine suntem noi cu adevarat, sa fim sinceri cu noi, sa recunoastem adevarul si sa urmam calea inimii. Se vor activa in noi abilitati de vindecare, vom constientiza din darurile pe care le avem, vom reusi sa punem in valoare aceste daruri si vom lansa intentii care ne vor ridica la un alt nivel.

Asadar o luna septembrie in care suntem invitati sa fim mai mult in contact cu ceea ce ne dorim, sa ne aliniem cu tot ceea ce este important pentru noi si sa impartasim dar si sa invatam de la ceilalti. O luna in care actiunile indraznete ne vor da aripi si ni se va clarifica ceea ce avem de facut pe mai departe. O luna de daruri in intalniri de destin si in care suntem constienti de bogatia sufletului nostru.

Cu drag,

Delia Mureșan

deliamuresan.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share