Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mihaela Ciobanu, candidatul PRO România Dâmbovița la primaria orașului Titu

În cadrul conferinței de astăzi, coordonatoarea organizației PRO România Titu și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar a orașului Titu.

“Sunt în serviciul public de 20 de ani, timp în care am slujit și ajutat semenii în momentele de sufeință din viața lor. Nu există satisfacție mai mare decât să poți face tot ceea ce îtî stă în putință ca să reușești să salvezi și să dai speranță ființei umane.”

Ideea candidaturii pornește tot de la dorința de a se afla în serviciul oamenilor, pentru a sluji eficient la îndeplinirea dorințelor cetățenilor. Aceasta s-a alăturat PRO România Dâmbovița pentru că a găsit speranta unui nou început, un loc separat  de ambițiile de acaparare ale puterii publice strict pentru satisfacerea intereselor private .

 

A observat ambianța,  un nou început, gândit pentru binele și nevoile oamenilor din comunităte. Nu dorește  să rămână prizonierul acelorași mentalități sau hotărâri luate de aceiași oameni care de peste 3 decenii se cred potriviți  oricărui moment .

“Nu este așa, suntem alții, suntem pretențioși în alegerea binelui, vrem altceva, vrem adevarul pentru noi, vrem o șansă .”

Mihaela Ciobanu, mărturisește că orașul Titu are un număr de 10 mii de locuitori, deși considerat un oraș mic, acesta se diferențiază prin  activitatea de producție industrială dezvoltată, având în momentul actualcel mai mare potențial de dezvoltare din județ.  Titu, beneficiază de prezența a 6 mari investitori:

  1. METAPLAST SRL și NICPREM SRL- având 2000 de angajați
  2. ELJ Automotive- 450 angajați
  3. PAOLA CONFECȚII- 300 angajați
  4. ELSID- 200 Angajați
  5. RENAULT- Cel mai mare investitor din orașul Titu

Deși economia orașului se află în continua ascensiune, candidata PRO consideră că este loc de mai bine și că promisiunile au trecut, cetățenii sunt cei care decid folosirea banilor. Transparența decizională și folosirea judiciară a resurselor vor fi cheia schimbării dorite. Acestea sunt motivele principale pentru care platforma program prezentată conține 5 idei fundamentale.

  1. Sistarea poluării. Urmărirea respectării normelor de poluare, colectarea corectă a deșeurilor, igienizarea locurilor publice și a cartierelor.
  2. Modernizarea de școli și grădinițe astfel încat elevi să beneficieze de posibilitatea de a învăța în condiții cât mai bune. De asemenea este necesară și înființarea unei creșe, deoarece este nu există în orașul Titu.
  3. Înființarea unui centru de zi pentu bătrâni.
  4. Consolidarea infrastructurii pentru cartierele orașului.
  5.  Sănătatea ca domeniu principal conduce către extinderea unității primiri urgențe, a serviciului de oncologie cât și reînființarea unui centru de pediatrie (inexistent de 9 ani in orașul Titu). Reînființarea spitalului reprezintă un alt punct principal de îndeplinit.

“Nu doresc să aduc  speranțe deșarte oamenilor, este mult mai ușor să desființezi unul decât să îl construiești dar putem să realizăm acest lucru, extrem de greu, dar este posibil.” Pe această cale, Mihaela Ciobanu, candidata PRO România, a tinut să-i mulțumească senatorului Adrian Țuțuianu pentru tot sprijinul oferit permanent cât și pentru încrederea acordată.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">