Mihai Iosif a fost eliminat la finalul partidei cu FCSB

Rapid a fost aproape de a scoate un punct din meciul cu FCSB de pe Arena Națională, dar giuleștenii au fost învinși în final cu 3-1, golurile decisive fiind marcate de vicecampioană în prelungirile partidei.
Mihai Iosif a fost eliminat

Mihai Iosif a fost foarte dezamăgit de înfrângerea Rapidului în derby-ul cu FCSB, scor 1-3. După terminarea partidei, antrenorul giuleștenilor a fost eliminat, iar la final acesta a explicat pentru ce a văzut, de fapt cartonașul roșu.

Mihai Iosif a fost eliminat

Frustrarea a fost mare în tabăra giuleștenilor, mai ales că golul de 2-1 a fost marcat de FCSB din penalty, o decizie, totuși, corectă a lui Istvan Kovacs. Fără a incrimina neapărat faza penalty-ului, „alb-vișiniii” au acuzat maniera de arbitraj prin vocile lui Săpunaru sau Junior Morais, iar apoi a venit și rândul antrenorului Mihai Iosif să-și verse năduful pe Istvan Kovacs.
După terminarea partidei, tehnicianul giuleștenilor s-a îndreptat către central pentru a-i cere explicații, dar a primit drept răspuns un cartonaș roșu. Iosif a menționat ce i-a spus lui Kovacs înainte să fie eliminat și consideră mult prea dură sancțiunea primită.
„Acum am vorbit cu Junior Morais, nu vreau să comentez despre arbitraj, dar mi-a spus că nu l-a atins (n.r. – pe Valentin Crețu, la faza eliminării, în minutul 76). Nu vreau să mai spun… este exces de zel. M-am dus și i-am spus așa: Nu vă supărați, domnule Kovacs, dar vă bateți joc de noi”. Civilizat,fără să-l jignesc. Dacă se dă roșu pentru așa ceva, ridic mână și mă predau. Am primit răspunsul, roșu”, a declarat Mihai Iosif, citat de digisport.ro.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share