Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Mihai Vișinescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Braniștea

Mihai Vișinescu și-a lansat oficial candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Braniștea. Organizația PNL Dâmbovița a fost alături de colegul liberal și a transmis un mesaj de susținere, cu precizarea că Mihai Vișinescu este ”omul potrivit pentru a conduce în continuare Braniștea”.
”Am avut încredere în Mihai că va munci și va aduce investiții bune în localitate, a demonstrat că este un primar gospodar și a făcut schimbări importante încă din primul mandat.
A pus sănătatea pe primul loc, a investit în educație si tânără generație- viitorul comunei, a dezvoltat zona de infrastructură și utilități și a reușit să atragă finanțare pentru proiecte de viitor.
Întotdeauna în mijlocul oamenilor, deschis la dialog și preocupat de nevoile din comunitate, Mihai Vișinescu este omul potrivit pentru a conduce în continuare Braniștea.
Suntem alături de el la alegerile locale din 9 iunie, pentru că merită tot sprijinul pentru a finaliza investițiile începute și pentru a dezvolta noi proiecte pentru Braniștea.”
La rândul său, Mihai Vișinescu, le-a vorbit cetățenilor prezenți la evenimentul de lansare a candidaturii și le-a mulțumit pentru faptul că i-au fost alături în cei 2 ani și jumătate de mandat.
”Nu a fost ușor, dar susținerea dumneavoastră mi-a dat puterea de a merge mai departe!
Am decis să îmi depun candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Braniștea, pentru a duce la bun sfârșit toate obiectivele asumate în fața dumneavoastră!
Sunt onorat pentru faptul că v-am avut alături pe dumneavoastră, cetățenii din Braniștea, Dâmbovicioara și Săvești, într-un număr așa de mare, motiv pentru care vă mulțumesc din suflet și vă asigur că sunt și voi rămâne mereu același pe care l-ați cunoscut: OMUL Mihai Vișinescu, înainte de a fi primarul Mihai Vișinescu!
Mulțumesc pentru prezență și domnului vicepreședinte al Senatului, Virgil Guran, domnului ministru secretar de stat în Ministerul Educației – Sorin Ion, domnului subprefect Adrian Chițescu și tuturor colegilor aleși locali și sefi de instituții care au dorit să iși arate astăzi susținerea pentru comuna noastră!
Să fim mândri că suntem locuitorii acestei frumoase comune cu oameni harnici, serioși și gospodari și să avem mereu în inimi faptul că: BRANIȘTEA, DÂMBOVICIOARA ȘI SĂVEȘTI – O SINGURĂ COMUNITATE!
Vă mulțumesc!”, a transmis Mihai Vișinescu.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share