Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, prezentă la Târgoviște de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

PSD Dâmbovița a sărbătorit Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice ca într-o mare familie. Astfel, astăzi, la întâlnirea cu seniorii PSD Dambovita a fost prezent și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, doamna Simona Bucura Oprescu.
”Am sărbătorit Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice ca într-o mare familie, însă am și vorbit despre lucruri de maximum interes pentru seniorii noștri. I-am asigurat că fiecare pas pe care îl facem și fiecare măsură luată va reflecta respectul nostru și al statului român pentru munca de o viață a persoanelor vârstnice.
Totodată, le-am mulțumit în această seară sutelor de colegi seniori pentru seriozitatea lor și pentru modul în care reprezintă interesele tuturor persoanelor vârstnice din județul Dâmbovița.
Nu în ultimul rând, îi mulțumim doamnei ministru Simona Bucura Oprescu pentru prezență! Sunt convins că ministerul pe care îl conduce va schimba în bine viața tuturor!
La Mulți Ani seniorilor din județul Dâmbovița!
Să ne vedem cu bine și anul viitor!”, a precizat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin