Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Moș Crăciun vine la Târgoviște! Nu rata surprizele de anul acesta!

Moș Crăciun vine la Târgoviște, vineri 15 decembrie 2023, începând cu ora 17.30, alături de alaiul său de ajutoare, într-o paradă menită să adune întreaga comunitate în același spirit de sărbătoare. Parada lui Moș Crăciun a devenit deja o tradiție, de câțiva ani, târgoviștenii au parte de o manifestare unică, adusă la viață de organizatori, în speță Teatrul Tony Bulandra Târgoviște.

Anul acesta, Primăria Municipiului Târgoviște, îl va ajuta pe Moș Crăciun să scoată din sacul său peste 8000 de cadouri pentru copiii cuminți, care vor fi împărțite atât la sediul primăriei, dar și la scena lui Moș Crăciun din Piața Tricolorului în perioada 15-17 decembrie. Înscrierea copiilor pentru a primi daruri se va face în zilele de 15, 16, și 17 decembrie, de la ora 16.00, chiar la scena moșului.

Astfel, vă invităm vineri, să vă bucurați de parada lui Moș Crăciun, unde peste 150 de voluntari, liceeni și grupuri organizate de elevi, o fanfară plină de energie, artificii stradale și multe alte surprize, vor reaprinde, ca în fiecare an, spiritul Craciunului.

Pentru o armonioasă și liniștită desfășurare a întregului eveniment, organizatorii vă roagă să aveți răbdare în cazul în care se va crea aglomerație, pentru că toți copiii înscriși se vor întâlni cu Moșul.

Programul complet pentru PERIOADA 15 – 17 DECEMBRIE

15 DECEMBRIE 2023, începând cu ORA 17:30 – PARADA SOSIRII LUI MOȘ CRĂCIUN

– Traseu:  (Teatru – Bd. Regele Carol I – Bd. Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Bd. Libertății – Piața Tricolorului);

– Moș Crăciun împarte daruri în Piața Tricolorului.

16 DECEMBRIE  2023, ORA 17:30 – Moș Crăciun împarte daruri în Piața Tricolorului;

17 DECEMBRIE 2023, ORA 17:30 –Moș Crăciun împarte daruri în Piața Tricolorului;

– Împărțirea cadourilor – Piața Tricolorului;

– Înscriere copii – în zilele de 15, 16, și 17, în Piața tricolorului, de la ora 16:00.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share