Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Municipiul Târgoviște este pregătit pentru venirea iernii cu materiale și resurse umane

 În această dimineață, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a verificat în teren mijloacele materiale si resursele umane pe care administrația locală targovișteană le are la dispoziție în vederea derulării activității de deszăpezire.
 ”Aproximativ 90 de utilaje proprii ale Direcției de Salubritate, peste 250 de oameni, stocuri suficiente de nisip, sare, clorură de calciu si carburant, reprezintă argumente solide pentru a concluziona ca suntem pregătiți pentru a face față provocărilor pe acest subiect.
Acestora, li se adaugă și cei aproximativ 50 de voluntari mobilizati prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, precum si utilajul pentru topit zapada, intrat acum 4 ani în dotarea Primăriei Târgoviște.
Totodată, toți beneficiarii de ajutor social vor fi angrenați în activitatea de deszăpezire.
❗De menționat că Direcția de Salubritate a Primăriei Târgoviște este operator licențiat ANRSC în ceea ce privește activitatea de curățare de zăpadă a căilor publice, astfel încât nu se pune problema unor eventuale dificultăți în ceea ce privește contractarea, din surse externe, a unui operator specializat”, a precizat edilul.
👉 Târgoviștenii au la dispoziție următoarele numere de telefon în caz de urgență:
– 0731.316.716 / 0245.217.134 Dispecerat Direcția de Salubritate;
– 0732.100.211 Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Târgoviște;
– 0245.921 / 0731.327.436 Dispecerat Poliția Locală;
Distribuie acest articol Oficial Media
Share