06/12/2021

Nevasta-mea se marita- comedie muzicala

nevasta3

Astazi de la ora 19.00 la Teatrul Tony Bulandra din Targoviste se joaca spectacolul invitat, ”Nevasta-mea se marita”, regia Marcela Timiras si pus in scena de actori ai teatrului Toma Caragiu din Ploiesti. 

In distributie: Mirel Maneru (Jean Jaques Blanchon), Rodica Alexandru (Monique Blanchon), Ion Radu Burlan (Casimir), Petty Musa (Angelique Casimir), George Liviu Frincu (Justaret), Mihaela Dutu (Jeanette-camerista). In spectacol evolueaza Baletul Majestic.

Comedia-muzicala Nevasta-mea se marita aduce in scena o succesiune de incurcaturi, una mai ilara decat alta, incurcaturi care dezvaluie mentalitati si „dramolete” ce provoaca un haz irezistibil alaturi de replicile, incarcate de savoare, insinuarile si rasturnarile de situatii care ofera spectatorului motive de relaxare si de ras.

Un talentat si experimentat colectiv de actori s-a devotat personajelor si situatiilor comice realizand momente de o mare intensitate comica. Mirel Maneru in Blanchon, un biet farmacist cumsecade, Rodica Alexandru în Monique Blanchon- o perfecta cuconita de provincie, geloasa si suficienta, Ion Radu Burlan in Casimir- un sot hatru sastisit de scenele de gelozie ale nevestei, Petty Musa in Angelique Casimir-o nevasta iubitoare si fermecatoare, George Liviu Francu în Justaret- pretendentul inlaturat de la mana fermecatoarei Angelique si Mihaela Dutu- o camerista traznita.

nevasta2

Nevasta-mea se marita

adaptare de Sandu Anastasescu dupa Eugene Labiche

regia: Marcela Timiras

scenografia: Ovidiu Pascal

muzica: Viorel Gavrila

coregrafia: Marcela Timiras

texte cuplete muzicale Roxana Popescu

Durata: 2h45m cu pauza
 nevasta1
nevasta
nevasta4
Distribuie acest articol Oficial Media
Share