Nicolae Ciucă: Pachetul „Sprijin pentru România” este orientat in proporție de 60% către investiții

Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj pe pagina de facebook cu privire la faptul că România este o țară sigură pentru investiții care oferă stabilitate și oportunități.
”Pachetul „Sprijin pentru România”, în valoare de 17,3 miliarde de lei, orientat in proporție de 60% către investiții, se alătură zecilor de miliarde din fonduri naționale și europene, o finanțare fără precedent pentru economia românească”, a precizat Nicolae Ciucă.
Declarații pe larg:
”Semnalul de încredere transmis de Guvern investitorilor români și străini este reconfirmat de evaluările recente ale Agenţiilor Standard & Poor’s și Fitch Ratings.
România este o țară sigură pentru investiții, oferă stabilitate și oportunități, acesta este mesajul constant pe care l-am transmis mediului economic în această perioada complicată, confirmat acum de instituțiile financiare internaționale.
Perspectivele de creștere sunt fundamentate pe volumul fără precedent al fondurilor naționale și europene care vor intra în economia românească in toate domeniile strategice – industrie, agricultură, energie, mediu, digitalizare – dar și pe politicile de dezvoltare guvernamentale.
Pachetul „Sprijin pentru România”, în valoare de 17,3 miliarde de lei, orientat in proporție de 60% către investiții, se alătură zecilor de miliarde din fonduri naționale și europene, o finanțare fără precedent pentru economia românească.
Guvernul a început implementarea acestui mix de soluții economice și sociale și va continua să lucreze în același ritm.
O economie dinamică este calea sigură spre dezvoltare, noi locuri de muncă mai bine plătite īn România, servicii publice de calitate pentru cetățeni”, a explicat Nicolae Ciucă.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share