27/10/2020

Noi suntem PRO ROMÂNIA și PRO HUNEDOARA

Marea echipa a PRO România Hunedoara și-a depus candidaturile pentru alegerile locale. Fie că este vorba de  consiliile locale, pentru primari și pentru Consiliul Județean, stabilirea candidaților s-a făcut pe bază de competență și experiență profesioanală, implicare în schimbarea la care vizează toți hunedorenii de 30 de ani.

”România are nevoie de implicarea tinerilor în toate domeniile de activitate inclusiv în politică și în administrație. Echipa PRO România este una onestă și valoroasă, o echipă tânără, care trebuie să se implice. Sunt mândru că și eu fac parte din valoroasa echipă și împreună cu noi, seniorii, Pro România poate obține un scor foarte bun la alegerile locale. Fiecare dintre candidații noștri vor veni în fața electoratului cu programe de campanie inedite, care să atragă electoratul. Hunedorenii au nevoie de soluții viabile, nu de basme electorale spuse de 30 de ani, bazate pe interesele de partid. Este foarte important ca împreună, noi toți,  să găsim punctele comune și să ne concentrăm pe modalitatea de abordare a problemelor. Deciziile luate împreună, prin consultarea celor cu expertiză, dau o consistență sporită soluțiilor găsite. Echipa PRO România Hunedoara devine din ce în ce mai unită în jurul rezolvării problemelor culese de la toți hunedorenii cu care interacționează. Soluțiile viabile vin de la oamenii noi, de la oamenii unei echipe cu viziune și cu dorința de a face bine comunității căreia îi aparține. Împreună suntem PRO ROMÂNIA, omul face politica, iar noi, trebuie să facem politica oamenilor. Noi suntem PRO ROMÂNIA și  PRO HUNEDOARA ” , a ținut să declare deputatul SORIN MARICA.

” PRO România are candidați în toate unitățile administrativ-teritoriale. Am ales oameni reprezentativi pentru comunitățile lor, profesioniști care și-au dovedit abilitățile de leadership și de buni manageri în activitatea lor. Aceștia reprezintă alternativa românilor care s-au săturat de circ politic, de interese de partid și de promisiuni electorale încălcate. Candidații noștri trăiesc într-o lume reală, în care infrastructura, sănătatea, educația, pensiile și alocațiile sunt priorități. Suntem pregătiți de alegeri, dar rămânem la aceeași concluzie – sănătatea românilor este cea mai importantă și facem încă un apel la acest Guvern să vină cu măsuri concrete de protecție, în timp util, atât pentru cei care vor fi în secțiile de votare pe toată durata procesului electoral, cât și pentru alegători”, a transmis   și președintele PRO România, Victor Ponta.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share