Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Noile modificări fiscale cu impact major asupra mediului de afaceri – seminar organizat de Camera de Comerț Dâmbovița

Camera de Comerț Dâmbovița a organizat ieri, 06 noiembrie 2023, la sediul din Calea Câmpulung, nr.6A, Seminarul interactiv „𝐍𝐨𝐢𝐥𝐞 𝐦𝐨𝐝𝐢𝐟𝐢𝐜ă𝐫𝐢 𝐟𝐢𝐬c𝐚𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐢𝐦𝐩𝐚𝐜𝐭 𝐦𝐚𝐣𝐨𝐫 𝐚𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐢”.
Având în vedere publicarea Legii 296/2023, în cadrul evenimentului au fost prezentate cele mai importante modificări aduse legislației fiscale, precum și a altor legi relevante pentru mediul de afaceri.
Majoritatea prevederilor urmează să intre în vigoare începând cu anul 2024, dar sunt și excepții precum cele referitoare la impozitarea veniturilor din salarii (IT, construcții, agricultură), care vor fi puse în aplicare începând cu luna noiembrie 2023.
Printre temele de interes dezbătute, de asemenea, au fost noutăți privind impozitarea și declararea obligațiilor fiscale, obligații declarative privind bunurile imobile, măsuri privind disciplina operațiunilor în numerar, modificări legislative privind modalitatea de impozitare și declarare a chiriilor.
Seminarul a fost susținut de către doamna Gabriela Anghel – Expert contabil, Consultant fiscal, Doctor în contabilitate, doamna Marijana Buță – Auditor financiar, Expert contabil, Consultant fiscal și de domnul Tudorel Petre – Șef Serviciul Inspecție Fiscală AJFP Dâmbovița.
Mulțumim participanților pentru interesul acordat acestui eveniment!
𝐍𝐮𝐦𝐚𝐢 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢!
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin