Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Noul președinte și vicepreședinte la Consiliul Județean Dâmbovița

Noul președinte și vicepreședinte la Consiliul Județean Dâmbovița. Sala Unirii a Consiliului Judeţean Dâmboviţa a găzduit, astăzi, 15 februarie 2018, de la ora 14.00, şedinţa ordinară care a avut pe ordinea de zi, alături de alte probleme de interes public, alegerea noului preşedinte şi a vicepreşedintelui forulului judeţean. La ședință au fost prezenți: prefectul județului Dâmbovița, Antonel Jîjîie, senatorul Adrian Țuțuianu, iar din partea Arhiepiscopiei Târgoviște, vicarul eparhial, Ionuț Ghibanu.

                Pentru funcţia de preşedinte, cei 33 de consilieri judeţeni prezenţi au avut de ales între Comănescu Daniel Nicolae (propunerea grupului PSD) şi Sorin Ion (propunerea grupului PNL). În urma votului secret al consilierilor judeţeni, Comănescu Daniel Nicolae a fost numit noul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

                Pentru locul vacant de vicepreşedinte s-au confruntat Cristea Luciana Marilena (din partea PSD) şi Drugă Vlăduţ (din partea PNL). Cristea Luciana a fost votată de majoritatea consilierilor prezenţi şi este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, alături de Alin Manole, ales în această funcţie în luna ianuarie a anului trecut.

                Mesajul Preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Comănescu Daniel Nicolae, cu prilejul învestirii în noua funcţie: “Ţin să vă mulţumesc pentru alegerea mea în cea mai importantă funcţie a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, precum şi pentru votul de încredere pe care mi l-aţi acordat şi vă asigur că voi continua proiectele începute în timpul mandatelor predecesorilor mei pe această funcţie, predecesori cărora le mulţumesc pentru activitatea depusă şi pentru competenţa de care au dat dovadă, în promovarea intereselor judeţului Dâmboviţa.

                Doresc, pe această cale, să vă informez că mă voi implica în dezvoltarea judeţului Dâmboviţa, fapt pentru care vă rog să fiţi alături de mine în continuarea proiectelor începute şi demararea unora noi, pentru binele locuitorilor acestor meleaguri.

                Sunt încredinţat că împreună vom reuşi în tot ceea ce ne vom propune să realizăm şi să continuăm buna tradiţie a conducerii eficiente a acestei autorităţi publice, în folosul exclusiv al cetăţenilor acestui judeţ.

Încă o dată vă mulţumesc!”.

 Comunicat de presă

 Biroul Comunicare, Relaţii Externe al Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share