Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Nu ai nimic gratis – TU PLATESTI! Toti reprezentantii statului sunt angajatii tai!

"TU PLATESTI" - O campanie OFICIAL MEDIA si CEDU
“TU PLATESTI” – O campanie OFICIAL MEDIA si CEDU

Tot ceea ce primiti este platit de dumneavoastra. Nu exista nimic gratuit. Din salariile dumneavoastra, taxele si impozitele merg la bugete locale si/sau bugetul de stat -dupa caz-, apoi de acolo, diverse sume sunt distribuite catre institutiile publice nationale si locale.
Sunt Cristi Iordache, fondatorul publicatiei OFICIAL MEDIA si doresc sa descoperim impreuna cine suntem NOI, cine sunt EI si ce drepturi si obligatii avem cu totii, atat din punct de vedere civic-social, cat si constitutional. Sa intelegem de ce NOI suntem TOTI, iar EI sunt doar cei platiti de NOI. 
Campania “TU PLATESTI” si-a propus sa va releve cateva adevaruri elementare, realitati incontestabile, care au fost omise ori ascunse constiintei colective. Dorim ca fiecare cetatean sa constientizeze faptul ca EL este cel care contribuie prin munca sa la tot ce inseamna servicii, resurse, bunuri, asistenta sociala s.a., venite din partea statului.

Tot ceea ce primim de la “stat” semnifica intoarcerea la NOI a propriei contributii.

Nu ni se ofera NIMIC GRATIS.

Alocatiile copiilor, pensiile speciale, asistenta medicala, educatia si invatamantul, protectia sociala si cea militara, reprezentantii guvernului, Presedintele Romaniei, consilierii locali, primarii, functionarii publici, politistii, pompierii, parcurile, strazile, trotuarele, cladirile publice, toate acestea exista pentru ca …
… TU PLATESTI.

In consecinta, presedintele, ministrul, deputatul, senatorul, consilierul, primarul, functionarul public, medicul, profesorul, militarul, politistul, niciunul dintre acestia nu este mai presus de tine, NU ESTE SEFUL TAU, ci REPREZENTANTUL SAU ANGAJATUL TAU, pentru ca …

… TU PLATESTI.

Nu ai nimic gratis – TU PLATESTI!! – Articol din campania “TU PLATESTI”, campanie initiata de OFICIAL MEDIA SI CEDU

Distribuie acest articol Oficial Media
Share