24/10/2020

Numărul bolnavilor cu coronavirus din Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara, a ajuns la 38

Timișul, județ de la granița țări este primul în pericol atacat de coronavirus, ceea ce a făcut ca numărul bolnavilor să crească zi de zi. Asta a făcut ca astăyi, ziua în care a fost decretată starea de urgenâă, numărul celor internați la Spitalul de Boli Infecțioase  „Victor Babeș” din Timișoara să ajungă la 38 de pacienți.

Pacienții internați în Spitalul de Boli Infecțioase sunt din județele  Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara, cei mai mulți fiind din Hunedoara. În present starea acestora este una destul de bună, adică sunt în afara oricărui pericol.

Patui pacienți au avut déjà al doilea test negative și au fost externați, dar vor trebui să stea în izolare la domiciliu. În total au fost externați până acum 12 pacienți, în lucru aflându-se în jur de 100 de teste.

Pentru eliberarea Spitalului de Boli Infecțioase   „Victor Babeș” din Timișoara, a fost nevoie de trierea bolnavilor ce aveau alte afecțiuni, o parte dintre aceștia fiind trimiși la Spitalul CFR, iar o altă parte la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, dar și externați cei care se pot trata la domiciliu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share